Acer Chromebook
Spin 513

Watch Video
Chromebook_Spin_513_AGW_Hero_large

Deze uiterst draagbare en stijlvolle 2-in-1 Chromebook is nauwelijks groter dan een A4-tje en je kunt hem dus probleemloos gebruiken op kantoor, thuis, op een hobbyclub en overal daartussenin. Zelfs als je geen WiFi-bereik hebt, kun je dankzij het optionele 4G LTE met de Acer Chromebook Spin 513 deelnemen aan elke online vergadering en heb je je gegevens en apps in de cloud altijd bij de hand.

  • logo_Qualcomm Snapdragon 7c Compute Platform
  • logo_wifi5_BK

Krachtige mobiliteit

Met een gewicht van nog geen 1,2 kg is deze convertible Chromebook superlicht. Bovendien is hij nauwelijks groter dan een A4-tje, zodat hij in elke tas of rugzak past. Daarnaast is deze Chromebook voorzien van het Qualcomm® Snapdragon™ 7c Compute Platform1, zodat je genoeg processorkracht hebt om de hele dag door te gaan, waar je ook bent.

Chromebook_Spin_513_AGW_KSP01_large

Meer dan een beauty

Dankzij de smalle rand heeft het verbluffende13-inch FHD IPS-scherm een screen-to-body ratio van 78%. Zo ga je helemaal op in je content.

Chromebook_Spin_513_AGW_KSP02_large

De hele dag batterij

Een batterijduur van 13,5 uur2 is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na een keer opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over.

Chromebook_Spin_513_AGW_KSP03_large

Helder geluid

Deze Chromebook heeft twee ingebouwde microfoons, zodat geluid beter wordt opgepikt en duidelijker is tijdens videovergaderingen of gesprekken met vrienden via Google Meet.

Chromebook_Spin_513_AGW_KSP04_large

Altijd verbonden

Blijf altijd verbonden met het Qualcomm® Snapdragon™ 7c Compute Platform. Deze Chromebook beschikt optioneel over 4G LTE voor als je geen Wi-Fi-bereik hebt. Zo hoef je nooit zonder internet en kun je altijd bij je gegevens en apps in de cloud.

Chromebook_Spin_513_AGW_KSP05_large

Boordevol functies

Deze Chromebook is speciaal ontworpen voor de behoeften van gebruikers die vaak onderweg zijn. Hij is opgewassen tegen alledaagse uitdagingen dankzij allerlei handige functies zoals Wi-Fi 5, een Corning® Gorilla® glas touchscreen en touchpad, optionele toetsenbordverlichting, een USB Type-C-poort en een USB 3.2 Type-A-poort.

Chromebook_Spin_513_AGW_KSP06_large

Kies je perfecte Acer Chromebook Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H/CP513-1HL/R841LT/R841T)

Zoek een Acer Chromebook Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H/CP513-1HL/R841LT/R841T) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 De batterijduur varieert afhankelijk van onder andere het productmodel, de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.