Acer Chromebook Plus Spin 514

Precisie en productiviteit met een twist

Handel je taken moeiteloos af met deze 2-in-1 convertible laptop met Intel® Core™ 7 processoren. Het lichte design van nog geen 1,5 kg heeft snelle WiFi 6E-connectiviteit en een batterij die lang meegaat en razendsnel wordt opladen, voor optimale productiviteit onderweg.

Rechtop. Gekanteld. Gedraaid. Plus

Het lichte 2-in-1 design van de Acer Chromebook Plus Spin 514 geeft je de vrijheid om hem moeiteloos in verschillende posities te zetten.

Ondersteuning voor stylus

Teken uiterst nauwkeurig met de tegel en drukgevoelige Active Stylus1,9.

Duurzaam volgens militaire normen

Deze robuuste en betrouwbare Chromebook ondergaat strenge tests, zodat hij voldoet aan de MIL-STD 810H6-normen met betrekking tot dagelijkse slijtage en incidenten.

Duurzame look en feel

Het OceanGlass touchpad van gerecycled plastic uit de oceaan voelt aan als glas wanneer je er met je vinger langsgaat.

Prestaties zijn nog maar het begin

De twee keer snellere Chromebook Plus2 met de nieuwste Intel® Core™ processoren1 heeft een batterijduur van tot wel 10 uur1,5. Zo kom je gemakkelijk je werkdag door en houd je zelfs nog wat over.

 •  

  Tot 16 GB

  LPDDR5-geheugen1

 •  

  Tot 256 GB

  SSD-opslag1

 •  

  H1

  TPM-beveiliging

Klaar wanneer jij dat bent

Je apparaat is in nog geen 10 seconden opgestart8 voor meer actie en minder wachten. Begin direct met notities maken, bingewatchen, foto's bewerken en meer.

Beveiliging zonder gedoe

Met diverse geïntegreerde beveiligingslagen houden Chromebooks je vrij van virussen en voorkomen ze dat kleine probleempjes grote kopzorgen worden. Geen stress – precies wat je wilt van je beveiliging.

Meer kracht, zodat je meer kunt doen

Doe meer met Chromebook Plus. Twee keer zoveel geheugen. Twee keer zoveel opslagruimte2. Met apps van Google en Adobe met AI-ondersteuning, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Alles wat je nodig hebt om dingen gedaan te krijgen

Je beschikt standaard over Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties, zodat je direct aan het schrijven kunt, je huishoudadministratie kunt opzetten of prachtige presentaties kunt maken. Microsoft 365®4apps nodig? Ook die worden door Chromebook Plus ondersteund.

Bewerking met AI-ondersteuning

Raak geïnspireerd door de ingebouwde Google Foto's app op je Chromebook Plus. Krijg toegang tot geavanceerde functies als de Magische gum met AI-ondersteuning, waarmee je ongewenste onderwerpen eenvoudig kunt verwijderen, en een HDR-effect om de helderheid en het contrast te verbeteren.

Open je bestanden zowel online als offline

Geen WiFi? Geen probleem. Profiteer van twee keer zoveel opslagruimte2 en synchroniseer je bestanden op je Chromebook Plus zodat je altijd je Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties kunt openen, zowel online als offline3. Zo kun je altijd aan de slag wanneer je geïnspireerd raakt.

Een vleugje magie

Magie voltrekt zich voor je ogen op het 14-inch WUXGA (1920 x 1200)1 antimicrobiële scherm van Gorilla Glass met aanraakoptie. Profiteer van het grotere schermoppervlak van het 16:10-scherm met dunne rand en duik in een geheel nieuwe visuele en audio-ervaring met DTS® audio.

 •  

  80,5%

  Screen-to-body ratio1

 •  

  340 nit

  Helderheid1

 •  

  100% sRGB

  Kleur1

Loepzuivere gesprekken

De Chromebook Plus heeft een 1440p QHD-webcam1 met HDR en AI-gebaseerde tools voor videogesprekken die helderheid en licht optimaliseren. Zo kom je altijd goed voor de dag, welke app je ook gebruikt.

Acer TNR Solution

Detecteert, diagnosticeert en verbetert de beeldkwaliteit bij weinig licht.

Automatische gezichtsbelichting

De belichting op het beeld wordt automatisch aangepast aan de belichting van je gezicht.

Videobellen met privacy

Verken zorgeloos het digitale landschap in de wetenschap dat je privacy beschermd wordt door een fysiek cameraklepje.

In een handomdraai aangesloten

Met snelle WiFi 6E1- en Bluetooth 5.21-connectiviteit maak je verbinding met al je favoriete accessoires en apparaten.

 •  

  USB 3.2 Gen 2

  Type-C

 •  

  USB 3.2 Gen 1

  Type A

 •  

  1.4b

  HDMI

Kies je perfecte Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN)

Zoek een Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties van dit apparaat kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Vergeleken met de best verkopende Chromebooks tussen juli en december 2022.
3. Een internetverbinding is voor deze functie vereist. Download vereist. Vrije opslagruimte in Drive vereist.
4. Extra functionaliteit is beschikbaar met een Microsoft 365®-abonnement. Microsoft, Excel en PowerPoint zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation.
5. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. Daadwerkelijke batterijduur verschilt per model en configuratie.
6. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer
7. EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
8. De opstartsnelheid is afhankelijk van het apparaat. Volgens tests met verschillende apparaten uit de Chromebook-collectie is de gemiddelde opstartsnelheid 10 seconden.
9. Stylus is afzonderlijk verkrijgbaar