Acer Chromebook Enterprise Tab 510 (D652N)

Opgewassen tegen elke taak

acer-chromebook-enterprise-tab-510-hero-banner-l

Geef je bedrijf meer mogelijkheden om zijn volledige potentieel te benutten met een Acer Chromebook Enterprise Tab 510. Hij is al voorzien van een actieve Chrome Enterprise Upgrade, zodat IT er eenvoudig voor kan zorgen dat gebruikers overal veilig en effectief in de cloud kunnen werken.

 • logo_Chrome-OS
 • Antimicrobial 360
 • MIL-STD-810H

Scherm met perfecte beeldkwaliteit1

Deze Chrome tablet voor werk biedt beeldkwaliteit van topklasse in WUXGA-resolutie (1920 X 1200) op een 10,1-inch IPS 16:10-scherm. Dankzij de naar voren gerichte camera van 8 megapixel worden je conference calls nog aangenamer.

acer-chromebook-enterprise-tab-510-picture-perfect-display-m

Altijd verbonden

Blijf altijd verbonden met het Qualcomm® Snapdragon™ 7c Gen 2 Compute Platform. Deze Chromebook beschikt optioneel over 4G LTE voor als je geen WiFi-bereik hebt. Zo kun je altijd bij je gegevens in de cloud.

acer-chromebook-enterprise-tab-510-always-connected-l

Duurzaam volgens militaire normen

De impactbestendige behuizing voldoet aan militaire normen (MIL-STD 810H2) en is bestand tegen alle vormen van slijtage door dagelijks gebruik. De schokabsorberende versteviging en het versterkte ontwerp beschermen tegen een val tot maar liefst 122 cm.

acer-chromebook-enterprise-tab-510-military-grade-durability-l

Acer Antimicrobial Design3, 4

De nieuwste tablets voor werk van Acer worden geleverd met antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass op het oppervlak van het touchscreen dat de gebruikers elke dag aanraken. Antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass heeft antimicrobiële eigenschappen om de aanraak-oppervlakken te beschermen tegen bacteriën die vlekken en geurtjes veroorzaken.

acer-chromebook-enterprise-tab-510-acer-antimicrobial-design-m

Gebruikersgericht ontwerp

 

 • acer-chromebook-tab-510-dockable-stylus

  Dockbare stylus

  De snel oplaadbare, dockbare USI-stylus geeft je 240 minuten gebruik na slechts 15 minuten opladen, terwijl hij ook beschikt over 4096 verschillende niveaus van drukgevoeligheid.

 • acer-chromebook-tab-510-front-facing-speakers

  Naar voren gerichte luidsprekers

  De twee luidsprekers aan de voorzijde leveren nauwkeurige, onvervormde audio, zodat scholieren en studenten alles duidelijk kunnen horen zonder het volume harder te hoeven zetten.

 • acer-chromebook-tab-510-all-day-battery

  De hele dag batterij

  Een batterijduur van 10 uur5 is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Je hoeft de krachtige batterij maar één keer op te laden voor een hele dag les zonder dat je de adapter nodig hebt.

Blijf productief met Chrome OS

Met Chrome OS is het eenvoudig om productief te blijven. Korte opstarttijden betekenen dat je sneller aan de slag kunt, de vereenvoudigde interface maakt het gebruik eenvoudiger, en geïntegreerde bescherming tegen malware stopt virussen voordat ze schade kunnen aanrichten.

acer-chromebook-enterprise-tab-510-stay-productive-with-chrome-os-m
 • acer-chromebook-tab-510-chrome-education-upgrade

  Chrome Education Upgrade

  Benut alle mogelijkheden van Chrome OS om de toenemende werkbelasting van docenten te verlichten, IT-medewerkers vrij te maken en docenten meer tijd te geven om zich te richten op leerresultaten.

 • acer-chromebook-tab-510-zero-touch-enrollment

  Zero-touch registratie

  IT-afdelingen kunnen dankzij zero-touch aanmelding Chrome OS apparaten dropshippen die automatisch bij het schooldomein worden aangemeld wanneer ze verbinding maken met internet.

Kies je perfecte Acer Chromebook Enterprise Tab 510 (D652N)

Zoek een Acer Chromebook Enterprise Tab 510 (D652N) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 De Keyboard Folio Case is een optioneel accessoire voor de Acer Chromebook Enterprise Tab 510. 

2 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer. 

3 Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen. 

4 Antimicrobiële oplossing is optioneel en kan variëren afhankelijk van model en/of regio. 

5 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Voor Chrome apparaten is de batterijtest gebaseerd op een standaard testtool met de naam Power_LoadTest die door Google is gepubliceerd. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). 


Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.