Acer Chromebook
Enterprise Spin 514

Compact, productiviteitsverhogend en prachtig beeld

De convertible Chromebook Spin 514 is speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers en beschikt over de nieuwste AMD-processor en een screen-to-body ratio van 78%. Zo kun je naadloos schakelen tussen werk, thuisgebruik en hobbyprojecten. Hij is bovendien voorzien van een actieve Chrome Enterprise Upgrade, zodat IT er eenvoudig voor kan zorgen dat gebruikers overal veilig en effectief in de cloud kunnen werken. Het is niet nodig om de Chrome Enterprise Upgrade aan te schaffen.

Krachtige prestaties

Deze Chromebook is voorzien van de nieuwste AMD Ryzen Accelerated Processing Unit (APU)1 op basis van een Zen+ CPU en Vega GPU-microarchitecturen. Je haalt hem binnen enkele seconden uit de slaapstand. Met een batterijduur van 10 uur2 is het een werkpaard waarop je altijd kunt vertrouwen.

Chrome Enterprise actief

Chrome Enterprise vereenvoudigt je bedrijfsvoering. Verlaag kosten, vereenvoudig processen, beperk beveiligingsrisico's en breng het aantal vereiste IT-medewerkers aanzienlijk omlaag door al je apparaten op elke gewenste schaal te implementeren, te updaten en te beheren. Met zero-touch registratie kunnen IT-teams Chrome OS-apparaten dropshippen die automatisch voor zakelijk beheer worden geregistreerd zodra de gebruiker verbinding maakt met internet.

Ongekend duurzaam

De gestroomlijnde en versterkte metalen behuizing3 met diamantpatroon op de bovenklep en het touchpad geeft het apparaat een stijlvolle uitstraling en voldoet aan Amerikaanse militaire duurzaamheidsnormen (MIL-STD 810H5). Daarnaast wordt het scherm beschermd door Corning® Gorilla® glas. Zo kun je je onderweg op je werk concentreren zonder zorgen over schade aan je apparaat.

Alles wat je nodig hebt

Deze Chromebook is geoptimaliseerd voor zakelijke gebruikers. Hij is voorzien van razendsnelle SSD-opslagopties, WiFi 5-connectiviteit, toetsen met een holle vorm die fijner typen, een toetsenbord met optionele verlichting, twee microfoons voor betere ondersteuning van de Google Assistent en twee USB Type-C poorten voor alledaagse toepassingen.

Het gemak van een convertible

Werk precies hoe jij wilt. Dankzij de 360-graden convertible gebruiksmodi kun je de beelden op je scherm eenvoudiger presenteren of delen. Dat bevordert niet alleen de samenwerking met anderen, maar zorgt er ook voor dat je op plekken met beperkte ruimte, zoals in een vliegtuig of trein, kunt werken.

Direct klaar voor presentaties

In tegenstelling tot bij andere apparaten heb je bij deze Chromebook geen dongels nodig. Het apparaat heeft een ingebouwde HDMI-poort4, zodat je tijdens vergaderingen en presentaties profiteert van een hoger contrast en een betere kleurverzadiging dan bij een analoge (VGA) interface.

Kies je perfecte Acer Chromebook Acer Chromebook Enterprise Spin 514 (CP514-1H/CP514-1HH/CP514-1W/CP514-1WH)

Zoek een Acer Chromebook Acer Chromebook Enterprise Spin 514 (CP514-1H/CP514-1HH/CP514-1W/CP514-1WH) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 - De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
3 - Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
* MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.