Acer Chromebook 514

Deze draagbare Chromebook heeft een premium look en feel, een metalen bovenklep, een supersnelle octa-core MediaTek Kompanio 828 processor en twee USB Type-C-poorten. Dit apparaat neem je zorgeloos overal mee naartoe.

Stijlvol en duurzaam

De aluminium bovenklep zorgt voor stevigheid, duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. De sterke, lichte behuizing met metalen bovenklep zal minder snel buigen, vervormen of indeuken dan andere materialen. Het touchpad van Corning® Gorilla® glas voelt gladder aan dan het gebruikelijke plastic.

Design dat gezien mag worden

De dunne randen van 7,1 mm1 zorgen voor een compact, niet-reflecterend 14-inch scherm. Dankzij de combinatie met de kracht van een MediaTek Kompanio 828 processor en de brede kijkhoeken van het Full HD (1920 x 1080) IPS-scherm2 geniet je van al je favoriete films, video's en tv-programma's in hun volle pracht. Een optioneel touchscreen maakt het ook nog eenvoudiger om te navigeren en video's af te spelen.

Superieure audio

Geniet van prachtig geluid zonder dat je een bank hoeft te overvallen. Met DTS® Audio geniet je van geluid van hogere kwaliteit zonder vervorming en een dieper basgeluid uit de twee naar boven gerichte luidsprekers. Geweldig geluid en twee ingebouwde microfoons maken dit apparaat de ideale keuze voor hybride werknemers.

Dag en nacht probleemloos typen

Toetsenbordenverlichting ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om comfortabel te typen in omgevingen met weinig licht of wanneer er geen andere lichtbronnen in de buurt zijn.

De hele dag batterij

Een batterijduur van 15 uur3 is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na één keer opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over, zodat je de adapter niet mee hoeft te slepen. Moet je opladen? In maar 30 minuten laad je de snel ladende batterij tot 50% op.

Volledig verbonden

Deze Chromebook wordt geleverd met veel functionele kenmerken, zoals WiFi 6, een USB 3.0 Gen 1 Type-A-poort, en twee USB 3.2 Gen 1 Type-C-poorten met omkeerbare connectoren, waardoor je er eenvoudig iets op kunt aansluiten.

Kies je perfecte Acer Chromebook 514 (CB514-2H/CB514-2HT)

Zoek een Acer Chromebook 514 (CB514-2H/CB514-2HT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Dunne rand verwijst naar de linker- en rechterrand
2. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
3. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.

Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.