Een efficiënter kantoor

Acer Commercial BIOS

Vereenvoudig apparaatbeheer met een GUI BIOS. Apparaten blijven geoptimaliseerd en veilig met functies als diagnosetools en tools voor het testen van systemen, USB-apparaatbeheer, zelfherstellende functies en meer.

Acer Office Manager

Acer Office Manager (AOM) is een endpoint management-oplossing die apparaatbeheer vereenvoudigt voor kleine bedrijven zonder IT-personeel om beveiligingsbeleid te implementeren, IT-assets te monitoren en onderhoudstaken eenvoudig in te plannen.

Windows Autopilot

Door toe te staan dat IT-personeel apparaten in de cloud vooraf configureert voordat ze in de handen van eindgebruikers komen, bespaar je met Windows AutoPilot tijd en kosten, door een directe ervaring te stroomlijnen voor eindgebruikers en bedrijven of grote onderwijsinstanties.

Zero-touch registratie

Met zero-touch registratie stroomlijn je het apparaatbeheer van je Chromebook apparaten. Grote organisaties kunnen alles sneller instellen, profiteren van verbeterde beveiliging, minder IT-lasten en een verhoogde productiviteit.

Ondersteuning voor extern bureaublad

Bekijk en open alles op afstand, waar je ook bent. Met de beveiligde mogelijkheden voor toegang op afstand kun je op nog meer manieren op afstand werken of IT-ondersteuning krijgen.