Acer for Business – Ondernemers

Alles wat ondernemers nodig hebben om meer te doen

Als je een bedrijf start, is het belangrijk dat je altijd op je apparaten kunt vertrouwen. Acer for Business biedt ondernemers apparaten die eenvoudig te beheren en betaalbaar en veilig zijn zodat je je werk en bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Een productieve werkruimte begint hier

We hebben een ongeëvenaard assortiment laptops, desktops en accessoires die optimale prestaties, geavanceerde connectiviteitsopties en een ruimtebesparend ontwerp bieden, zodat je een werkplek kunt creëren die perfect is om je focus en productiviteit te verbeteren.

Samenwerking en communicatie

Verbeter de samenwerking met een optimaal ontwerp, snellere verbindingen en geavanceerde videoconferentietechnologie. Door de stabiele connectiviteit en vereenvoudigde functie voor videobellen kun je zowel thuis als onderweg efficiënt werken.

Direct beschermd

Wanneer je net een bedrijf begint, heb je misschien nog geen IT-team. Dankzij de ingebouwde apparaatbeveiliging en oplossingen voor gegevensbescherming, zoals TMP 2.0, biometrische verificatie en Secured-Core pc’s, beschik je over geavanceerde beveiligingsmethoden om je bestanden en gegevens te beschermen.

Groeit mee met je bedrijf

Door het modulaire ontwerp zonder gereedschap van onze kantoordesktops kun je eenvoudig upgraden wanneer je bedrijf groeit.

Bekijk onze nieuwste zakelijke laptops en desktops: