Acer Nitro draadloze gamecontroller NGR300

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_main_banner

De Nitro draadloze gamecontroller onderscheidt zichzelf door asymmetrische analoge joysticks, analoge triggers en dubbele vibratiemotoren. Daardoor ligt de controller niet alleen comfortabel en ergonomisch in de hand, maar maakt hij games ook meeslepender met nauwkeurige controle over de actie.

Nauwkeurig en meeslepend

Analoge triggers optimaliseren de ervaring en gameplay dankzij een keuze uit invoerwaarden – voor nauwkeurige controle over de actie met meer precisie dan bij digitale aan-uitswitches. Daarnaast geven de dubbele vibratiemotoren subtiele haptische feedback die het gamen nog intenser maakt.

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_KSP1

Ergonomische greep voor natuurlijke bewegingen

Asymmetrische analoge joysticks verzekeren comfort en ergonomie omdat ze precies zijn afgestemd op de natuurlijke positie van je duimen. De asymmetrische lay-out zorgt voor een intuïtieve gameplay, vooral bij genres zoals first-person shooters, waarbij nauwkeurige controle over camerabewegingen essentieel is.

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_KSP2

Het plezier van draadloos gamen

Profiteer van onbeperkte bewegingsvrijheid dankzij naadloze draadloze connectiviteit die je alle bewegingsvrijheid geeft. De lange batterijduur garandeert ononderbroken, intense gamesessies.

Nitro_Wireless_Gaming_Controller_KSP3

Vind je perfecte Acer Nitro draadloze gamecontroller NGR300

Zoek een Acer Nitro draadloze gamecontroller NGR300 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.