Nitro VG2

Tot in de puntjes gesynchroniseerd

Game als nooit tevoren met de nieuwste NVIDIA® G-SYNC® compatibele schermen. Elk scherm is NVIDIA-gevalideerd voor vloeiende games met een variabele vernieuwingsfrequentie (VRR). Dankzij de vernieuwingsfrequentie van tot wel 240 Hz heb je geen last van tearing, haperingen, artefacten en flikkeringen.

Minder onscherpte, meer gameplezier

Met onze extreem snelle IPS-schermen kan de responstijd worden teruggebracht van de standaard 5 ms tot een ongelooflijk minimum van 0,1 ms2 met ingeschakelde LCD-overdrive! Dit resulteert in minder bewegingsonscherpte bij snelle kleurveranderingen, voor maximale scherpte bij het gamen.

Goedgekeurd

Breng je gameplay naar een hoger niveau met de geoptimaliseerde kleuren en het verbeterde contrast van deze VESA Certified DisplayHDR™ 400-monitor. Deze industriestandaard omschrijft de HDR-kwaliteit, inclusief luminantie, kleurengamma en bitdiepte.

Meerdere resoluties

Kies uit resoluties van Full-HD tot WQHD op een 27-inch IPS-scherm met levendige en nauwkeurige kleuren. En omdat het scherm in een hoek van -5° ~ 20° kan worden gekanteld, heb je altijd de perfecte kijkhoek.

Moeiteloze aanpassingen

Geen gedoe meer met knoppen. Pas je monitorinstellingen eenvoudig aan via onze Display Widget software.

Bescherm je ogen

Voorkom onnodige belasting van je ogen met de Acer BlueLightShield™ en Flickerless™ technologie. Speel lange gamesessies zonder last van schermreflectie en vermoeide ogen dankzij Acer ComfyView™ en Low Dimming™.

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, GeForce, G-SYNC en NVIDIA GameWorks zijn gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.
1 - Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie.
2 - Non-native responstijd. Wordt gerealiseerd via de LCD-overdrive-functie.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.