SA1

Ten eerste het frame.

Een monitorontwerp moet net zo goed zijn als het frame waar het in zit, dus neem met minder geen genoegen en ga voor een ultradun ZeroFrame scherm – of drie – voor een naadloos beeld.

Ten tweede het scherm.

Wat kun je verwachten van Full HD, AMD FreeSync™ en 1 ms VRB1? Een haarscherp beeld met vloeiende gameplay.

Ten derde. Het comfort.

Je scherm moet er niet alleen slim uitzien, maar dat ook zijn. Met Acer VisionCare™, BlueLightShield™ en technologie tegen flikkeringen is er ruimschoots aan de bescherming van je ogen gedacht.

Onze toewijding aan het milieu.

Onze echt milieuvriendelijke monitor heeft een energiebesparend ontwerp. Daarnaast is de hoeveelheid verpakkingsmateriaal minimaal, zodat dit op alle fronten een milieuvriendelijke keuze is.

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

1  Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
 
Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.