R0

Meer te zien

R0 Series AGW

Randloos ontwerp

Deze monitoren hebben een prachtig ontwerp zonder de dikke randen van conventionele monitoren. Zo zijn ze niet alleen een lust voor het oog, maar u profiteert bovendien van meer schermoppervlakte.

R0 Series AGW

Geweldig beeld

De QHD-resolutie zorgt voor haarscherp beeld en dankzij IPS1-technologie zie je alles duidelijk vanuit bijna elke hoek. Met Acer eColor Management pas je eenvoudig je kijkervaring aan door instellingen te wijzigen, zoals contrast, scherpte, verzadiging en nog veel meer.

R0 Series AGW

Beter voor uw ogen

Met speciale technologie tegen flikkeringen van Acer behoren irritante flikkeringen op het scherm tot het verleden. Dankzij het blauwlichtfilter worden uw ogen bovendien beschermd tegen vermoeiend blauw licht. Daarnaast beperkt de Acer ComfyView-technologie storende lichtreflecties tot een minimum. De schermen kunnen tussen -5° en 15° worden versteld voor een optimale kijkhoek.

R0 Series AGW

Milieuvriendelijker

Deze monitoren zijn ontworpen met het milieu in het achterhoofd. Ze hebben een Acer EcoDisplay-ontwerp waarbij de nadruk ligt op recyclebaarheid, afvalvermindering, energiezuinigheid en veiligheid. Ook zijn ze ENERGY STAR-gecertificeerd en kwikvrij.

R0 Series AGW

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

1. IPS staat voor In-Plane Switching. Alle merken en productnamen die hierin worden vermeld, omvatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en worden uitsluitend gebruikt om de producten te beschrijven en te identificeren.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten