Acer Vero CB3

Video bekijken
logo-reddot-2023Awards AGW Source
acer-monitor-cb3-banner-l

Milieuvriendelijk

De monitor is energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk, en heeft de ENERGY STAR®-, TCO- en EPEAT-certificeringen. Daarnaast is hij ook gemaakt van 85% PCR-plastic en 5% plastic dat anders in de oceaan was beland.

vero-eco-friendly-pcr

Duidelijk beeld

Concentreer je beter op je taken en werk in groter detail. Beelden zijn scherper en kleuren nauwkeuriger op dit 27-inch1 IPS-scherm met een resolutie tot WQHD (2560 X 1440)1.

wqhd

Dockingscherm

Dit Acer dockingscherm is voorzien van allerlei extra poorten en functies, waaronder een ingebouwde KVM-switch, USB Type-C-poort, RJ45-poort en meer.

tidying-up

Verbeterde visuals

Realistischer, natuurgetrouw beeld door een hogere contrastverhouding en een groter kleurenpalet dankzij HDR10.

hdr10

Comfort en bescherming

Deze TUV/Eyesafe® gecertificeerde monitor is voorzien van Acer VisionCare 2.0 functies, die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen blauw licht, flikkering verminderen en dimmen mogelijk maken, zodat beelden niet alleen een hoge kleurnauwkeurigheid hebben maar je ook profiteert van optimaal kijkcomfort.

eyesafe-tuv

Flexibel ontwerp

Vind de hoek die voor jou het meest comfortabel is met de Acer ErgoStand, een standaard waarmee je eenvoudig de hoogte van het scherm kunt aanpassen en het scherm gemakkelijk kunt draaien en kantelen. Met de Acer ErgoStand kun je je scherm ook moeiteloos in de portretmodus draaien.

ergonomic-tilt

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.