TravelMate Vero

Make Your Green Mark

TM_Vero_PCR_KV
De TravelMate Vero pc is groen maar daarom niet minder krachtig of geavanceerd. Laat zien hoe groen je organisatie is met een milieuvriendelijke zakelijke laptop met een krachtige processor en optimale beveiliging en beheerbaarheid die ideaal is voor zowel op kantoor als onderweg.
 • windows 11
 • logo_11th_intel_i7
 • PCR_green
 • logo_Vero Sense
 • logo_EPEAT

Voor de aarde

Deze pc is gemaakt van gerecyclede materialen voor een minder negatief effect op het milieu. We gebruiken 30% PCR1 plastic in de behuizing en schermrand, en 50% in de toetsen. Daarmee zijn we een pionier op het gebied van oplossingen met volledige PCR-integratie in een laptop.

 • PCR

  Post-Consumer Recycled

 • 30%

  PCR-materialen

 • 50%

  PCR-toetsen

tm-vero-ksp-1-1440x800

Maak een statement

TravelMate Vero-laptops worden geleverd met het Acer Commercial BIOS, dat een functie bevat waarmee bedrijven, overheden en gebruikers hun opstartlogo kunnen personaliseren2. Tegelijkertijd laten ze met milieuvriendelijke Vero apparaten hun toewijding aan duurzaamheid zien.

tm-vero-ksp-2-2560x1080

Groen maar krachtig

Geen klus is te groot of te complex voor de krachtige 11e generatie Intel® Core™ i7 processor3. Bereik meer en multitask moeiteloos dankzij 16 GB aan snel DDR4 geheugen en een superresponsieve M.2 PCIe Gen3 x4 NVMe SSD3 van 1 TB.

Circuit board. Technology background. Central Computer Processors CPU concept. Motherboard digital chip. Tech science background. Integrated communication processor. 3D Rendering; Shutterstock ID 746807584; Purchase Order: -

De beste beveiliging

TPM en het losse Kensington slot bieden geavanceerde beveiliging en beheerbaarheid. Bovendien zijn je gegevens fysiek beschermd. De TravelMate Vero is daarnaast voorzien van Acer ProShield Plus, een alles-in-één softwareoplossing die je TravelMate apparaat beschermt tegen ongeoorloofde toegang en indringers. Ook worden de biometrische verificatiefuncties van Windows ondersteund.

tm-vero-ksp-4-1440x800

Geoptimaliseerd voor conference calls

Online vergaderingen worden geoptimaliseerd en verbeterd met functies als Acer TrueHarmony™, Cortana van Microsoft en Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking3. Bovendien kun je dankzij de dunne randen van de laptop het volledige 15,6-inch FHD IPS-scherm benutten.

Back view of business woman talking about sale report in video conference. Asian team using laptop and tablet online meeting in video call.Working from home, Working remotely and Social isolation.; Shutterstock ID 1692335203; Purchase Order: -

Volledig verbonden

Met Wi-Fi 6 biedt de TravelMate Vero een solide en stabiele verbinding gedurende de hele batterijduur van tot wel 9,5 uur4. De TravelMate Vero beschikt bovendien over een USB 3.2 Type-C-poort5 en drie USB 3.2 Gen 1 Type-A-poorten, waarvan één er de mogelijkheid biedt om apparaten op te laden terwijl de laptop is uitgeschakeld.

tm-vero-ksp-6-1440x800

(R)evolutie

Het doordachte ontwerp houdt rekening met het milieu en zorgt ervoor dat je zelf het systeem kunt upgraden en minder afval produceert. Als je de laptop openklapt, zie je onze kenmerkende 'R'- en 'E'-toetsen, waarmee we de aandacht willen vestigen op Reduce, Reuse en Recycle (verminderen, hergebruiken en recyclen).

tm-vero-ksp-7-1440x800

Stap over op Eco+

Houd zelf je energiezuinigheid in de hand met VeroSense™, onze slimme app voor batterijbeheer.

 • Eco+

  Zeer hoge energiebesparing waarbij essentiële functies zijn uitgeschakeld

 • Eco

  Vermindert de systeemprestaties om energie te besparen en de batterijduur te verlengen

 • Gebalanceerd

  Zorgt automatisch voor een balans tussen energiebesparing en prestaties

 • Prestaties

  Geoptimaliseerd voor de beste algehele prestaties

tm-vero-ksp-8-1440x800

Kan tegen een stootje

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Deze robuuste en duurzame laptop is opgewassen tegen alle uitdagingen op de werkvloer.

tm-vero-ksp-9-1440x800

Kies de perfecte TravelMate Vero laptop

Zoek een TravelMate Vero laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1. PCR staat voor Post-Consumer Recycled. 

2. Neem contact op met Acer voor de software die nodig is om het opstartlogo aan te passen. 

3. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid. 

4. De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2014. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc. 

5. Deze poort is alleen bedoeld voor gegevensoverdracht en kan niet worden gebruikt voor het opladen van apparaten of voor een DisplayPort-aansluiting. 


Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.