TravelMate P2 16

Beveilig je succes

Til je zakelijke successen naar een hoger niveau met een voordelige zakelijke laptop die wordt aangedreven door de nieuwste AMD Ryzen™ Pro 7000 serie processoren1. Beveiliging en prestaties waar je op kunt rekenen en waarmee je tegelijkertijd de duurzaamheidsdoelen van je bedrijf kunt behalen.

Ontwikkeld voor bedrijven

Ga moeiteloos voor succes met de nieuwste AMD Ryzen™ Pro 7000 serie processoren1 die zijn ontworpen voor prestaties en beveiliging. Met een DDR5 geheugen van 64 GB1 en een SSD-opslag van 1 TB1 weet je dat je goed zit.

Toonaangevende prestaties voor professionals

'Zen 3+'-kernarchitectuur levert toonaangevende CPU-prestaties met tot wel 8 kernen en 16 threads.

Microsoft® Pluton

Pluton-technologie is ontworpen door Microsoft en ontwikkeld door partners in de siliconenbranche, en is rechtstreeks geïntegreerd in de processor van de pc. Hierdoor worden nieuwe Windows 11-apparaten voorzien van voortdurende bescherming voor identiteiten, gegevens en toepassingen.

Beveiliging en beheer

Beveilig gevoelige gegevens zonder dat de kosten de pan uit rijzen met discrete TPM 2.0, Acer ProShield Plus en biometrische beveiliging1. Het kan lastig zijn om je eigen IT-systeem te ontwikkelen. Stroomlijn en vereenvoudig het proces met IT-implementatie en -beheer voor bedrijven.

Vingerafdruklezer

Beveiliging binnen handbereik, met bescherming tegen toegang van onbevoegden en bescherming van je persoonsgegevens.

Cameraschuif voor privacy

Het cameraklepje geeft ongewenste ogen geen toegang tot je webcam, zodat je beschermd bent tegen potentiële bedreigingen.

Acer ProShield Plus

Een alomvattende beveiligingsoplossing die je beschermt tegen onbevoegde toegang en inbraken.

De kracht van AI en slimme oplossingen

Ervaar de kracht van AI met Acer PurifiedView, Acer PurifiedVoice met AI-ruisonderdrukking, Microsoft Copilot met sneltoetsen1,5 en meer. Beheer je AI en slimme functies vanaf één interface met TravelMate Sense.

Betrouwbaar en duurzaam

De TravelMate P2 16 is MIL-810H-gecertificeerd3 en is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Met Acer Dust Defender hoef je je nooit meer zorgen te maken over stof dat zich ophoopt. Zet je beste beentje voor op vlak van duurzaamheid met een EPEAT- en TCO-gecertificeerde zakelijke laptop, gemaakt van gerecyclede materialen4.

De hele dag werken zonder vermoeide ogen

Het WUXGA-beeldscherm van 16 inch (1920 x 1200) met dunne beeldrand1 levert kristalheldere beelden met 100% sRGB-kleuren1. Kijkcomfort in optima forma, en dankzij de lange batterijduur1,2 kun je de hele werkdag lang doorgaan.

 •  

  400 nits1

  Helderheid

 •  

  83%1

  Screen-to-body ratio

 •  

  16:10

  Beeldverhouding

Jouw werkplek, jouw manier

De TravelMate P2 heeft alle poorten en snelle WiFi 6E-connectiviteit1 die je nodig hebt, of je nu onderweg of op je werk bent.

 •  

  USB 4 Type-C

   

 •  

  HDMI 2.1

   

 •  

  Smartcardlezer1

   

Kies de perfecte TravelMate P2 16 AMD laptop

Zoek een TravelMate P2 16 AMD laptop op kenmerken of blader door de onderstaande producten.

EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie verschilt per land. Op www.epeat.net vind je de registratiestatus per land.
Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van de specificaties, het model en de gebruiksomstandigheden.
3 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
4 PCR-materiaal op D-klep.
5 Microsoft Copilot is geïntegreerd in Microsoft 365-apps en moet vooraf worden geïnstalleerd.