TravelMate B5 14

Een nieuwe manier van leren

Video bekijken
icon_Win11-JumpStart-black
acer-travelmate-b5-14-hero-banner
Deze hoogwaardige en extreem duurzame TravelMate B5 14 geeft je leerervaring een boost dankzij het optionele 14-inch FHD-scherm1, het volledig uitgeruste toetsenbord met mechanisch verankerde toetsen, en een HD-webcam met cameraklepje.
  • logo-12th_intel_i3
  • MIL-STD-810H
  • Wi-Fi_6E_Black
  • 9 hrs
  • 14 inch

Optimale efficiëntie

Je studietaken zijn sneller klaar dan met andere notebooks voor studenten die nu op de markt verkrijgbaar zijn. De tot 12e generatie Intel® Core™ i3 processor1 combineert een laag energieverbruik met hoge prestaties voor een betrouwbare oplossing in het klaslokaal.

acer-travelmate-b5-14-efficient-performance

Bescherm je ogen

Om jonge gebruikers een optimale positie aan te leren wanneer ze een pc gebruiken, geeft deze laptop voor het onderwijs een melding wanneer ze te dicht bij hun scherm zitten. Deze functie herinnert hen er ook aan om tijdens gebruik van het apparaat regelmatig te pauzeren, om stress en belasting van de ogen te verminderen.

acer-travelmate-b5-14-give-your-eyes-a-break

Duurzaamheidscertificaat

Deze laptop voor het onderwijs heeft een MIL-STD-810H-certificering2, 6 volgens militaire normen, een morsbestendig toetsenbord, versterkte IO-poorten en een schokabsorberende stootrand die het apparaat beschermt bij een val tot wel 122 cm.

acer-travelmate-b5-14-certified-durability

Het potentieel van studenten ontsluiten

Inhalen, bijblijven en vooruitkomen met een nieuwe categorie aan leermiddelen inbegrepen bij Microsoft 365. Deze leerversnellers ontsluiten het volledige potentieel van elke student, terwijl docenten de individuele studenten meer mogelijkheden geven om te leren, oefenen en direct gerichte coaching te ontvangen.

Ontdek Acer Corner
acer-travelmate-b5-14-unlocking-student-potential

Ononderbroken connectiviteit

De Intel® WiFi 6E en de strategisch geplaatste draadloze antenne met 2x2 MU-MIMO-technologie garanderen een sterke en stabiele draadloze verbinding, zodat je verbonden blijft tijdens je lessen.

Students with laptop; Shutterstock ID 444332530; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Volledig uitgerust toetsenbordontwerp

Het volledig uitgeruste toetsenbord met mechanisch verankerde toetsen van deze laptop biedt bescherming tegen onbedoelde verwijdering van de toetsen, maar kan ook snel en eenvoudig in zijn geheel worden vervangen door slechts twee schroeven los te draaien. Ideaal voor drukke klaslokalen waar een ongelukje snel kan gebeuren.

acer-travelmate-b5-14-serviceable-keyboard-design

De hele dag batterij

Met de batterijduur tot 9 uur3 komen studenten een drukke studiedag probleemloos door. Dankzij het batterijlampje in de klep en de WiFi-indicatoren kunnen leraren met één blik snel zien of er problemen zijn.

acer-travelmate-b5-14-powering-through-the-day

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie4 geeft deze laptop gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat afval te verminderen.

acer-travelmate-b5-14-designed-for-sustainability
less-plastic-waste-in-the-ocean
Minder plastic afval in de oceaan

In het OceanGlass™ touchpad van deze laptop gebruiken we gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

conserve-natural-resources
Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

tco-certified
TCO-gecertificeerd5

In sommige landen worden de configuraties van deze laptop geleverd met TCO-certificering, 's werelds toonaangevende duurzaamheidscertificaat voor IT-producten. Deze certificering laat zien hoe betrokken Acer is bij herstel van het milieu door meer milieubewuste ontwerpen en bedrijfsmodellen.

Kies de perfecte TravelMate B5 14 laptop

Zoek een TravelMate B5 14 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
3 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief - maar niet beperkt tot - de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
4 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
5 Modellen met modelnummers die beginnen met TMB514-31-TCO zijn TCO-gecertificeerd. Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
6 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.