TravelMate B3 Spin 11

Gevoel voor dynamisch leren

Optimaliseer je draaibare gebruik in het klaslokaal met de TravelMate B3 Spin 11. Deze uitstekende notebook voor het onderwijs is voorzien van een optioneel 11,6-inch Full HD-touchscreen1, een webcam met klepje voor privacy, en een optionele dockbare Wacom AES-pen.

Optimale efficiëntie

Je studietaken zijn sneller klaar dan met andere stevige laptops die nu op de markt verkrijgbaar zijn. De nieuwste Intel® processor1 combineert een laag energieverbruik met hoge prestaties voor een betrouwbare oplossing in het klaslokaal.

Bescherm je ogen

Om jonge gebruikers een optimale positie aan te leren wanneer ze een pc gebruiken, geeft deze laptop een melding wanneer ze te dicht bij hun scherm zitten. De functie die herinnert aan het nemen van een pauze1 waarschuwt hen ook om tijdens gebruik van hun apparaat regelmatig te pauzeren, om stress en belasting van de ogen te verminderen.

Duurzaamheidscertificaat

Deze robuuste laptop heeft een MIL-STD-810H-certificering5, een morsbestendig toetsenbord, versterkte IO-poorten en een schokabsorberende stootrand die het apparaat beschermt bij een val tot wel 122 cm.

Het potentieel van studenten ontsluiten

Inhalen, bijblijven en vooruitkomen met een nieuwe categorie aan leermiddelen inbegrepen bij Microsoft 365. Deze leerversnellers ontsluiten het volledige potentieel van elke student, terwijl docenten de individuele studenten meer mogelijkheden geven om te leren, oefenen en direct gerichte coaching te ontvangen.

Ontdek Acer Corner

Leren leuk maken

Deze convertible laptop met stylus zorgt dat leerlingen in allerlei situaties kunnen samenwerken, dankzij de aanpasbare gebruiksmodi. De optionele dockbare Wacom AES-pen en 5 MP HDR-camera zorgen voor een nog betere samenwerking tussen leerlingen en nog meer leerflexibiliteit.

Volledig uitgerust toetsenbordontwerp

Het volledig uitgeruste toetsenbord met mechanisch verankerde toetsen van deze laptop biedt bescherming tegen onbedoelde verwijdering van de toetsen, maar kan ook snel en eenvoudig in zijn geheel worden vervangen door slechts twee schroeven los te draaien. Ideaal voor drukke klaslokalen waar een ongelukje snel kan gebeuren.

De hele dag batterij

Met de batterijduur tot 10 uur2 komen studenten een drukke studiedag probleemloos door. Dankzij het batterijlampje in de klep en de WiFi-indicatoren kunnen leraren met één blik snel zien of er problemen zijn.

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie3 geeft deze laptop gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat afval te verminderen.

Minder plastic afval in de oceaan

In het OceanGlass™ touchpad van deze laptop gebruiken we gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

TCO-gecertificeerd4

In sommige landen worden de configuraties van deze laptop geleverd met TCO-certificering, 's werelds toonaangevende duurzaamheidscertificaat voor IT-producten. Deze certificering laat zien hoe betrokken Acer is bij herstel van het milieu door meer milieubewuste ontwerpen en bedrijfsmodellen.

Kies de perfecte TravelMate B3 Spin 11 laptop

Zoek een TravelMate B3 Spin 11 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief - maar niet beperkt tot - de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
3 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
4 Modellen met modelnummers die beginnen met TMB311R-33-TCO en TMB311RN-33-TCO zijn TCO-gecertificeerd. Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
5 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.