TravelMate B3 11

Boeiend onderwijs mogelijk maken

Met de hoogwaardige TravelMate B3 11 laptop voor het onderwijs optimaliseer je je leerervaring, dankzij de Amerikaanse certificering (MIL-STD-810H) volgens militaire normen, het volledig uitgeruste toetsenbord en software om je te herinneren aan de afstand tot het scherm/pauzeren.

Optimale efficiëntie

Je studietaken zijn sneller klaar dan met andere notebooks voor school die nu op de markt verkrijgbaar zijn. De nieuwste Intel® processor1 combineert een laag energieverbruik met hoge prestaties voor een betrouwbare oplossing in het klaslokaal.

Bescherm je ogen

Een te korte afstand tot het scherm van je notebook kan schadelijk zijn voor je ogen. Met de functie die je herinnert aan de afstand tot het scherm1 van deze laptop voor school krijg je een melding wanneer je te dicht bij het scherm zit. Deze functie herinnert je er ook aan om tijdens gebruik van je apparaat regelmatig te pauzeren, om stress en belasting van de ogen te verminderen.

Duurzaamheidscertificaat

Deze laptop voor het onderwijs heeft een MIL-STD-810H-certificering5 volgens militaire normen, een morsbestendig toetsenbord, versterkte IO-poorten, en een schokabsorberende stootrand die het apparaat beschermt bij een val tot wel 122 cm.

Het potentieel van studenten ontsluiten

Inhalen, bijblijven en vooruitkomen met een nieuwe categorie aan leermiddelen inbegrepen bij Microsoft 365. Deze leerversnellers ontsluiten het volledige potentieel van elke student, terwijl docenten de individuele studenten meer mogelijkheden geven om te leren, oefenen en direct gerichte coaching te ontvangen.

Ontdek Acer Corner

Ononderbroken connectiviteit

De Intel® WiFi 6E en de strategisch geplaatste draadloze antenne met 2x2 MU-MIMO-technologie garanderen een sterke en stabiele draadloze verbinding, zodat je verbonden blijft tijdens je lessen.

Volledig uitgerust toetsenbordontwerp

Het volledig uitgeruste toetsenbord met mechanisch verankerde toetsen van deze laptop biedt bescherming tegen onbedoelde verwijdering van de toetsen, maar kan ook snel en eenvoudig in zijn geheel worden vervangen door slechts twee schroeven los te draaien. Ideaal voor drukke klaslokalen waar een ongelukje snel kan gebeuren.

De hele dag batterij

Met de batterijduur tot 9,5 uur3 kom je een drukke schooldag probleemloos door. Dankzij het batterijlampje in de klep en de WiFi-indicatoren kunnen leraren met één blik snel zien of er problemen zijn.

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie3 geeft deze laptop voor blended learning gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat afval te verminderen.

Minder plastic afval in de oceaan

In het OceanGlass™ touchpad van deze laptop gebruiken we gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

TCO-gecertificeerd4

In sommige landen worden de configuraties van deze laptop geleverd met TCO-certificering, 's werelds toonaangevende duurzaamheidscertificaat voor IT-producten. Deze certificering laat zien hoe betrokken Acer is bij herstel van het milieu door meer milieubewuste ontwerpen en bedrijfsmodellen.

Kies de perfecte TravelMate B3 11 laptop

Zoek een TravelMate B3 11 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief - maar niet beperkt tot - de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
3 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
4 Modellen met modelnummers die beginnen met TMB311-33-TCO zijn TCO-gecertificeerd. Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
5 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.