Swift X 16

Laat een indruk achter

Breng je ideeën tot leven met de superkrachtige Swift X 16 – snelle en naadloze prestaties uit een nieuw ontworpen draagbaar systeem. En het heldere 3,2K 120 Hz OLED-scherm zorgt ervoor dat je creativiteit geen beperkingen kent.

Helder beeld met levendige kleuren

Laat je verrassen door de helderheid van het 3,2K 120 Hz OLED-scherm met levendige kleurnauwkeurigheid en opmerkelijk diepe zwarttinten. De uitzonderlijke kleur- en beeldkwaliteit van het 16:10-scherm is perfect voor creators.

acer-laptop-swift-X-16-true-to-life-color
Levensechte kleuren

100% DCI-P3-kleurdekking zorgt voor nauwkeurige weergave van levendige en levensechte kleuren. De industriestandaard voor video's van bioscoopkwaliteit.

acer-laptop-swift-X-16-ultra-high-contrast
Ultrahoog contrast

Met een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een piekhelderheid van 500 nit bieden VESA DisplayHDR™ True Black 500 gecertificeerde schermen fotorealistisch beeld met ultrahoog contrast en diepe zwarttinten.

acer-laptop-swift-X-16-eyesafe-certified
Eyesafe® gecertificeerd 2.0

Professioneel gekalibreerd en gecertificeerd door de TÜV Rheinland. Comfortabeler en langer te gebruiken door minder blootstelling aan blauw licht en minimale belasting van de ogen.

De kracht van AI. In je laptop.

Surf, creëer en speel met betrouwbare prestaties dankzij maximaal AMD Ryzen™ 9 H-Series processoren1 – met tot wel 45 W, 8 kernen, 16 threads1 – en met Ryzen AI1.

acer-laptop-swift-X-16-amd-rdna-3
AMD RDNA™ 3

Profiteer van optimale prestaties, beelden en energiezuinigheid met de AMD RDNA™ 3 grafische architectuur en verbeterde prestaties per watt.

acer-laptop-swift-X-16-amd-ryzen-ai
AMD Ryzen™ AI

Dankzij de speciale AI-engine ben je helemaal klaar voor een toekomst vol krachtige nieuwe AI-ervaringen. Bovendien heeft je processor zo meer ruimte voor andere taken en blijft je systeem snel.

acer-laptop-swift-X-16-load-faster
Sneller laden

Met tot wel 16 GB LPDDR5 RAM en tot wel 2 TB PCIe 4.0 SSD-opslag profiteer je van snellere gegevensoverdracht, lagere latentie en kortere laadtijden voor de meest soepele computerervaring.

Onbeperkte rendering

Ervaar de superieure prestaties van NVIDIA® GeForce RTX™1, voorgeïnstalleerd met NVIDIA Studio Drivers en exclusieve tools die de zwaarste grafische taken moeiteloos aankan.

NVIDIA® GeForce RTX™ 40501 laptop-GPU

GeForce RTX 40 serie laptop-GPU's zijn voorzien van geavanceerde ray tracing, AI en AV1-videocoderingshardware en leveren ultieme prestaties voor 3D, videoproductie, livestreaming, het modden van games en meer.

NVIDIA® Studio

NVIDIA® Studio tilt je creatieve projecten naar het volgende niveau. Profiteer van RTX grafische kaarten en AI-versnelling voor de beste creatieve apps, NVIDIA® Studio drivers voor maximale stabiliteit en allerlei exclusieve tools die je creativiteit alle ruimte geven.

Exclusieve NVIDIA® Studio software

NVIDIA Studio biedt diverse exclusieve NVIDIA creativiteitstools, zoals Omniverse, Canvas en Broadcast, waarmee jij als artiest je ideeën nog sneller tot leven brengt.

Nieuw ontwerp aan de binnenkant

Dankzij een nieuw thermisch design biedt de Swift X 16 een grotere batterij en TwinAir koeling voor een beter evenwicht tussen thermische prestaties en batterijduur – voor creativiteit zonder beperkingen.

acer-laptop-swift-X-16-twinair-cooling
TwinAir koeling

Twee ringventilatoren voeren gericht en gereguleerd warmte af via twee koperen D6-koelbuizen.

acer-laptop-swift-X-16-fan-control
Ventilatorbediening

Fn + F houdt je koel met 4 ventilatorsnelheden (Silent, Normal, Performance en Turbo) die de luchtstroom met tot wel 42%2 verhogen.

acer-laptop-swift-X-16-bigger-battery
Grotere batterij

Stream, chat, speel en creëer met een 36% grotere batterij, waarmee je het meeste uit alle activiteiten haalt.

Een echte blikvanger

De Swift X 16 heeft een compleet nieuw design met een aluminium behuizing van slechts 17,9 mm en 1,9 kg, met een 33% groter touchpad3 voor een hogere productiviteit en betere toegankelijkheid en precisie.

Ultieme connectiviteit

Met 2 USB Type-C-poorten (USB 4), HDMI 2.1, Wi-Fi 6E4 en een MicroSD-sleuf heeft de Swift X 16 alle essentiële aansluitingen om je productiviteit op een hoog peil te houden!

Ultieme slimmigheidjes

Videogesprekken waren nog nooit zo goed als met de 1080p FHD camera, die de TNR technologie van Acer gebruikt voor hoogwaardige beelden in situaties met weinig licht, in combinatie met Acer PurifiedView™ en Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking.

acer-laptop-swift-X-16-automatic-framing
Automatische framing

Zet jezelf in het middelpunt met automatische framing, dat de best mogelijke weergave biedt. Zo profiteer je van een meeslependere en natuurlijkere ervaring.

acer-laptop-swift-X-16-advanced-background-blur
Geavanceerde achtergrondonscherpte

Als je je geen zorgen hoeft te maken over wat er achter je gebeurt, presteer je beter. Dankzij geavanceerde achtergrondonscherpte kun je elke afleiding elimineren.

acer-laptop-swift-X-16-gaze-correction
Oogcorrectie

Dankzij de oogcorrectiefunctie op basis van AI wordt je ooghoek automatisch aangepast en kun je het cruciale oogcontact met de belangrijkste personen behouden.

Kies je perfecte Swift X 16

Zoek een Swift X 16 op functie of blader door de onderstaande producten.

1  Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2  Gebaseerd op de gegevens van het interne lab van Acer.
3  Vergeleken met de 16-inch Swift X 2022 (SFX16-52G).
4  WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.