Spin 1

Spin 1 AGW Source
Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar. De gloednieuwe convertible Spin 1 is het apparaat voor de kracht die je elke dag nodig hebt dankzij verschillende gebruikersmodi. Profiteer ten volle van het 14-inch multi-touchscreen display met Corning® Gorilla® glas1, dat beter bestand is tegen tikken en vegen. En dankzij de Intel® Pentium® Silver processor1, technologie voor snel opladen en geïntegreerde Acer Active Stylus1 kun je met de lichte Spin 1 doen wat je wilt, of je nu in de keuken of in het klaslokaal zit.
 • corning_gorilla_glass
 • windowns 10
 • 360 Degrees Hinge
 • Intel Pentium Silver
 • Acer-Active-Stylus

Een toonbeeld van kracht

Profiteer ten volle van het multi-touchscreen1 met sterk Corning® Gorilla® glas omgeven door smalle randen. Bovendien geniet je dankzij het intelligente Acer Bluelight Shield™ van een comfortabelere kijkervaring.

 • 14-inch

  FHD IPS1

 • 7,82 mm

  Rand

Spin 1 AGW Source

Flexibel ontwerp

Het slimme 360°-scharnier maakt flexibiliteit een understatement. En met 1,5 kg1 is de Spin 1 multifunctioneel en optimaal draagbaar.

 • 360°

  Scharnier

 • 1,5 kg1

  Licht

Spin 1 AGW Source

Geïntegreerde stylus2

Sommige ideeën kunnen gewoon niet worden getypt. Teken wat je wilt met de nauwkeurige Acer Active Stylus1,2 met Wacom AES 1.0 technologie. Is je stylus leeg? Na slechts 15 seconden opladen kun je weer 90 minuten verder. Met een pen kun je toch net iets meer dan met een toetsenbord.

Spin 1 AGW Source

Waardige prestaties

Met de nieuwste Intel® Pentium® Silver processoren1 kun je je dagelijkse taken probleemloos uitvoeren en erop vertrouwen dat de hoge prestaties niet ten koste gaan van je batterijduur. Dankzij het ventilatorloze ontwerp en de PCIe SSD van tot wel 256 GB1 is de Spin 1 snel en stil.

Spin 1 AGW Source

Een verbonden apparaat

Dankzij de Dual Band 2X2 Intel® Wireless-AC hoef je geen genoegen te nemen met minder hoge resoluties tijdens het streamen. Je verbinding is soepeler, stabieler en sneller. De Spin 1 biedt ook offline opladen via USB 3.2 Type-A.

Spin 1 AGW Source

Kies de perfecte Spin 1

Zoek een Spin 1 op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 De Wacom AES-stylus kan worden gebruikt op alle touchscreens met het AES-protocol.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten