Acer Nitro 17

Ervaar de toekomst van gamen met de Acer Nitro 17. Dompel jezelf helemaal onder in je favoriete games met door AI aangedreven graphics met behulp van NVIDIA DLSS 3.5 en aangedreven door een 14e generatie Intel® Core™ processor.

Gamen zonder concessies.

Intel® Core™-processoren (14e generatie) hebben nieuwe geoptimaliseerde hybride architectuur en toonaangevende technologie waarmee je veel meer kunt dan gamen en creëren. Met Intel kun je alles doen. Van voortgang in je game tot voortgang in je echte leven: met Intel haal je het beste uit jezelf.

 •  

  Windows 11 Home

  Besturingssysteem

 • Intel® Core™-processoren

  14e generatie

   

 • Tot NVIDIA®

  Geforce RTX™ 4060

  Laptop-GPU1

NVIDIA® Geforce RTX™ 40 Series laptop-GPU's

GeForce RTX™ 40 Series Laptop-GPU's sturen 's werelds snelste laptops voor gamers en creators aan. RTX 40 Series-laptops zijn gemaakt met de ultra-efficiënte Ada Lovelace-architectuur en hebben gespecialiseerde AI Tensor-kernen voor nieuwe ervaringen met AI die niet mogelijk zijn met een doorsnee laptop. Maak een enorme sprong in de prestaties met DLSS 3,5 en levensechte virtuele werelden met volledige ray tracing. Daarnaast optimaliseren AI-ondersteunde Max-Q-technologieën de prestaties van het systeem, het vermogen, de batterijduur en akoestiek voor optimale efficiëntie.

Nitro_17_AN17-72_AGW_KSP_2-1

AI-prestaties en levensechte graphics

DLSS 3,5 wordt aangedreven door de nieuwe 4e generatie tensorkernen en een Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series GPU's, en maakt gebruik van AI om aanvullende hoogwaardige frames te creëren.

Nitro_17_AN17-72_AGW_KSP_2-2

Realistische verlichting met ray tracing

De Ada architectuur ontgrendelt alle mogelijkheden van ray tracing, een techniek die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van laptops uit de RTX 40 Series en RT-kernen van de derde generatie kun je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden zoals nooit tevoren ervaren.

Nitro_17_AN17-72_AGW_KSP_2-3

Vermogen en prestaties geoptimaliseerd

Een reeks AI-ondersteunde technologieën die elk aspect van een laptop (zoals GPU, CPU, geheugen, koeling, software en scherm) optimaliseren zodat je apparaten krachtige, dun en stil zijn.

RTX voor AI

Ontdek het voordeel van RTX AI. Van meer creativiteit en ultra-efficiënte productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme kracht van AI op Windows pc's vind je op NVIDIA RTX™ en GeForce RTX™.

AI voor gamen

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met RTX. De kracht van AI geeft je maximale prestaties in meer dan 300 games en apps dankzij DLSS 3,5.

AI waarmee je creëert

Content maken wordt veel makkelijker met meer dan 100 AI-ondersteunde en RTX-versnelde creatieve apps, waaronder de suite Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve of OBS Studio. Transformeer je workflows met de NVIDIA Studio-reeks van AI-tools en versnel je creactiviteit met vernieuwende technologie, waaronder DLSS en OptiX.

AI voor productiviteit

Stroomlijn je dag met RTX-versnelling. Gebruik AI om documenten en e-mails op te stellen, content samen te vatten en meer. Geniet van kristalheldere videostreams op populaire platformen zoals YouTube en Netflix, automatisch opgeschaald naar 4K-resolutie met RTX Video Super Resolution. Benut bovendien de kracht van NVIDIA Broadcast voor AI-verbeterde spraak- en videofuncties tijdens videogesprekken.

Visuele extravagantie

Dompel jezelf in een uitgestrekte wereld op 17-inch, die tot leven komt met een165Hz1QHD-scherm. De combinatie van een levendig DCI-P3 100% kleurengamma en de kracht van NVIDIA® G-SYNC® zorgt voor een visueel feest waarbij elk frame perfect is, elke kleur helder en elke beweging hapervrij is. Dit is niet gewoon gamen, dit is een meeslepende revolutie voor de zintuigen.

Perfecte koeling

Het onlangs verfijnde chassis heeft iets extra's in petto: dubbele ventilatorkoeling, inlaat (boven en onder) en een uitlaatpoort én vectorkoelbuizen. Ook de koelende effecten van koelpasta van vloeibaar metaal op de toch al zeer krachtige Intel®-processor zijn aanwezig.

AI-ondersteunde ruisonderdrukking

Verbeter de coördinatie van je team met Purified Voice 2.0. Deze ultramoderne functie gebruikt de kracht van AI om omgevingsgeluiden uit te filteren en zorgt voor kristalhelder stemgeluid. In combinatie met de drie microfoons staat je stem centraal en worden andere achtergrondgeluiden uitgefilterd.

Volledige controle

Met NitroSense is elke gamesessie een kans om je dominantie te tonen. Pas je RGB-toetsenbordverlichting met 4 zones aan je wensen aan en selecteer een van de vier voor games ontworpen modi om topprestaties te leveren.

Vind je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 kwaliteitsgames met vrienden op je pc, console, telefoon of tablet voor één laag bedrag per maand.2 Er worden voortdurend games toegevoegd dus er is altijd iets nieuws te spelen.

Kies de perfecte Nitro 17

Zoek je Nitro 17 op functie of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.
© 2024 NVIDIA, het NVIDIA logo, Ada Lovelace Architecture, DLSS, GeForce RTX en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing. De gamecatalogus varieert in de loop der tijd, per regio en per apparaat. Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor meer informatie. Xbox Cloud Gaming: er gelden streaminglimieten. Vereist een compatibele controller (afzonderlijk verkrijgbaar), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass app; zie systeemvereisten. De systeemvereisten variëren per game. De prestaties zijn beter op krachtigere systemen.