Acer Nitro 16

Video bekijken
Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_banner

De Acer Nitro 16 gaminglaptop geeft je de nieuwste technologie, zodat je kunt chatten, browsen, streamen, bewerken, opnemen en spelen zonder dat je iets hoeft te missen.

 • windows 11
 • logo_12th_intel_i7
 • logo_Nvidia RTX
 • DTS_X_Orange_Gradient_TM

Ongeziene prestaties

Ga tot het uiterste met een 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur. Bereik topprestaties met GEN 4 M.2 PCIe SSD's en tot 32 GB DDR5 RAM.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_01

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series laptops

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series laptop-GPU's bieden gamers en creators een ongelooflijke snelheid. Ze worden aangestuurd door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace Architecture, die zorgt voor een enorme verbetering van de prestaties en door AI aangestuurde graphics.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_02

 

 

 •  

  NVIDIA DLSS 3

  Met nieuwe vierde generatie tensorkernen en Optical Flow Accelerator voor GeForce RTX 40 Series GPU's maakt DLSS 3 gebruik van AI om extra hoogwaardige beelden te produceren.

 •  

  Ray tracing

  Met de Ada Architecture geniet je optimaal van ray tracing, een simulatie van het gedrag van licht in de echte wereld. Daardoor ontstaan virtuele werelden met meer detail dan je ooit hebt gezien.

 •  

  NVIDIA Max-Q Technologies

  NVIDIA Max-Q is een geavanceerd pakket op AI-gebaseerde technologieën die je systeem optimaliseren voor ultieme efficiëntie. Hiermee kunnen we razendsnelle laptops produceren die dun en stil zijn en een extreem lange batterijduur hebben.

Superieur beeld. Sneller dan het licht.

Met een vernieuwingsfrequentie tot 165 Hz laat het 16:10 16-inch WQXGA-scherm met Advanced Optimus je gamesessies vloeiend en ongeëvenaard goed verlopen.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_03

Perfecte koeling

In de vernieuwde behuizing vind je een paar fijne extra's: koeling met twee ventilatoren, twee inlaten en vier uitlaten en de koelende effecten van vloeibaar metaal op de CPU.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_04

Krachtige connectiviteit

Killer™ Ethernet E26001 en Intel® Killer™ WiFi 6 AX1650i geven je online een voorsprong dankzij maximale controle over je netwerk en geoptimaliseerde gameplay.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_05

Genoeg poorten voor al je apparaten

Benut alle poorten, waaronder HDMI 2.1, Thunderbolt™ 4 en de nieuwste USB 3.2-standaard met Gen1- en 2-ondersteuning. Er zit zelfs een MicroSD™-kaartlezer op.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_06

De ultieme toets

Geef je laptop meer pit met het RGB-toetsenbord1 met vier zones en bepaal zelf wat de laptop van binnen doet met de speciale NitroSense toets. Regel zelf de ventilatorsnelheden, verlichting en meer.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_07

Doorbreek de geluidsbarrière

Verbeter je prestaties en laat je meeslepen door weergaloze audio met twee 2W-luidsprekers met DTS:X® Ultra.

Nitro_16_Intel_(sierra_RTH)_KSP_08

Kies je perfecte Nitro 16

Zoek je Nitro 16 op functie of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.


© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.
© 2023 NVIDIA, het NVIDIA logo, Ada Lovelace Architecture, DLSS, GeForce RTX en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.


1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.