Acer Nitro 16 AMD

Combineer werken en gamen naadloos met de Acer Nitro 16 AMD. Ontworpen voor de serieuze ondernemer met een passie voor gamen – deze laptop biedt optimale functionaliteit voor innovatie en entertainment. Deze laptop is niet alleen handig, maar is een onmisbaar hulpmiddel op jouw weg naar succes en avontuur.

Premium mainstream met geïntegreerde AI

De nieuwe AMD Ryzen™ 8040 Series processoren van AMD helpen je geweldige nieuwe ervaringen te ontdekken. Je profiteert standaard van betrouwbare prestaties, de innovatieve technologie van Ryzen™ AI en de enorme kracht voor werk, plezier en ervaringen met AI.

 •  

  Windows 11 Home

  Besturingssysteem

 • Tot AMD

  Ryzen™ 9 8945HS

  processor

 • Tot NVIDIA®

  GeForce RTX™ 4060

  Laptop-GPU1

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series laptop-GPU's

GeForce RTX™ 40 Series Laptop-GPU's sturen 's werelds snelste laptops voor gamers en creators aan. RTX 40 Series-laptops zijn gemaakt met de ultra-efficiënte Ada Lovelace-architectuur en hebben gespecialiseerde AI Tensor-kernen voor nieuwe ervaringen met AI die niet mogelijk zijn met een doorsnee laptop. Maak een enorme sprong in de prestaties met DLSS 3,5 en levensechte virtuele werelden met volledige ray tracing. Daarnaast optimaliseren AI-ondersteunde Max-Q-technologieën de prestaties van het systeem, het vermogen, de batterijduur en akoestiek voor optimale efficiëntie.

Nitro_16_(AN16-43)_AGW_KSP_2-1
AI-prestaties en levensechte graphics

DLSS 3,5 wordt aangedreven door de nieuwe 4e generatie tensorkernen en een Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series GPU's, en maakt gebruik van AI om aanvullende hoogwaardige frames te creëren.

Nitro_16_(AN16-43)_AGW_KSP_2-2
Realistische verlichting met ray tracing

De Ada architectuur ontgrendelt alle mogelijkheden van ray tracing, een techniek die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van laptops uit de RTX 40 Series en RT-kernen van de derde generatie kun je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden zoals nooit tevoren ervaren.

Nitro_16_(AN16-43)_AGW_KSP_2-3
Vermogen en prestaties geoptimaliseerd

Een reeks AI-ondersteunde technologieën die elk aspect van een laptop (zoals GPU, CPU, geheugen, koeling, software en scherm) optimaliseren zodat je apparaten krachtige, dun en stil zijn.

RTX voor AI

Ontdek het voordeel van RTX AI. Van meer creativiteit en ultra-efficiënte productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme kracht van AI op Windows pc's vind je op NVIDIA RTX™ en GeForce RTX™.

AI voor gamen

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met RTX. De kracht van AI geeft je maximale prestaties in meer dan 300 games en apps dankzij DLSS 3,5.

AI voor creëren

Content maken wordt veel makkelijker met meer dan 100 AI-ondersteunde en RTX-versnelde creatieve apps, waaronder de suite Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve of OBS Studio. Transformeer je workflows met de NVIDIA Studio-reeks van AI-tools en versnel je creativiteit met vernieuwende technologie van onder andere DLSS en OptiX.

AI voor productiviteit

Stroomlijn je dagelijkse leven met versnelde RTX Gebruik AI om documenten en e-mails op te stellen, inhoud samen te vatten en nog veel meer. Geniet van kristalheldere gestreamde video's op populaire platforms zoals YouTube en Netflix, automatisch opgeschaald naar 4K resolutie met RTX Video Super Resolution. En profiteer van NVIDIA Broadcast voor verbeterde AI spraak- en videofuncties tijdens videovergaderingen.

Kristalhelder beeld, klinkende overwinningen

Laat je betoveren door het levendige 16-inch WQXGA1 scherm met een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz1 en sRGB 100%1 kleurnauwkeurigheid. Dit is niet zomaar een gamingscherm, maar een toegangspoort naar een meeslepende werk- en entertainmentervaring vol rijke details en vloeiende beweging.

 • Tot 16 inch

  2560 x 1600

  WQXGA1 Resolutie

 • Inclusief

  165 Hz/3 ms1

  Scherm met 5001 nits

 • Rich

  sRGB 100%1

  Kleurnauwkeurigheid

AI die klaar staat voor de wereld van morgen

Ben je klaar voor de ongekende mogelijkheden van AI? De Nitro 16 AMD AI-pc integreert de nieuwe speciale AMD Ryzen™ AI-engine met de eigen oplossingen van Acer voor intuïtievere en betere AI-ervaringen.

ico-copilot
Copilot in Windows

Doe meer en sneller dan ooit via meerdere toepassingen met de gecentraliseerde generatieve AI-ondersteuning van Copilot in Windows 112. Toegankelijk met een druk op de knop met de Copilot toets.

ico-PurifiedView
Acer PurifiedView™

Ervaar automatische framing, geavanceerde achtergrondonscherpte en oogcorrectie voor met AI verbeterde videogesprekken, terwijl Acer TNR je scherpere beelden bij weinig licht geeft.

ico-PurifiedVoice
Acer PurifiedVoice™ 2.0

Acer PurifiedVoice™ 2.0 gebruikt AI algoritmen, een 3e microfoon en onderdrukt ongewenste achtergrondgeluiden, zodat jij heldere en afleidingsvrije audio hoort voor optimale communicatie.

Chillfactor

Verleg grenzen zonder het kookpunt te bereiken met een geavanceerd koelsysteem. Koelpasta van vloeibaar metaal en een perfect afgestemd warmteafvoerend design garanderen koeling, stabiliteit en comfort – ook bij urenlange sessies.

Precisie binnen handbereik

Met NitroSense™, een uitgebreid pakket aanpassingstools, kun je de prestaties van je laptop beheren. Zo zijn je instellingen altijd optimaal voor wat je aan het doen bent, of dat nu gamen of werken is. Stem de ventilatorsnelheid, het energiebeheer en de verlichting af op je workflow of gamestijl voor een uiterst persoonlijke ervaring.

Vind je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 kwaliteitsgames met vrienden op je PC, console, telefoon of tablet maandelijks voor een lage prijs.3 Er worden telkens nieuwe games toegevoegd, dus je hebt altijd iets nieuws in het vooruitzicht.

Kies je perfecte Nitro 16 AMD

Zoek je Nitro 16 AMD op functie of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD logo met de pijl, Radeon, RDNA, Ryzen en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices.
© 2024 NVIDIA, het NVIDIA logo, Ada Lovelace Architecture, DLSS, GeForce RTX en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en zijn onderhevig aan updates van Microsoft.
3 Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing. De gamecatalogus varieert in de loop der tijd, per regio en per apparaat. ‌Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor meer informatie. Xbox Cloud Gaming: streaminglimieten zijn van toepassing. Vereist een compatibele controller (afzonderlijk verkrijgbaar), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass app; zie systeemvereisten. De systeemvereisten variëren per game. De prestaties zijn beter op krachtigere systemen.