Acer Nitro 16 AMD

Nitro_16_AN16-42_AGW_banner

Ervaar de toekomst van gamen met de Acer Nitro 16 AMD. Dompel jezelf helemaal onder in je favoriete games met door AI aangedreven graphics met behulp van NVIDIA DLSS 3 en aangedreven door een AMD Ryzen™ 8040 Series processor.

 • ico_windowns 11
 • logo_AMD_Ryzen_AI
 • ico_Nvidia RTX
 • logo_xbox_gamepass_BK
 • ico_dtsX

Premium mainstream met geïntegreerde AI.

De nieuwe AMD Ryzen™ 8040 Series processoren van AMD helpen je geweldige nieuwe ervaringen te ontdekken. Je profiteert standaard van betrouwbare prestaties, de innovatieve technologie van Ryzen™ AI en de enorme kracht voor werk, plezier en ervaringen met AI.

 •  

  Windows 11 Home

  Besturingssysteem

 • Tot AMD

  Ryzen™ 9 8945HS

  processor

 • Tot NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4070

  Laptop-GPU1

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_1

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series laptop-GPU's

Ontdek het voordeel van RTX AI. GeForce RTX™ en NVIDIA RTX™ GPU's zijn gemaakt voor het tijdperk van AI en beschikken over speciale AI Tensor Cores die voor baanbrekende prestaties en revolutionaire mogelijkheden zorgen. Van meer creativiteit en ultra-efficiënte productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme kracht van AI op Windows pc's vind je op RTX.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_2
Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_2-1
AI-prestaties en levensechte graphics

Maak een enorme sprong in de prestaties bij je games en creatieve apps met AI-ondersteunde DLSS 3 en zorg voor levensechte werelden met volledige ray tracing.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_2-2
Realistische verlichting met ray tracing

De Ada architectuur ontgrendelt alle mogelijkheden van ray tracing, een techniek die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Ervaar ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden zoals nooit tevoren.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_2-3
Vermogen en prestaties geoptimaliseerd

NVIDIA Max-Q is een geavanceerde reeks technologieën die worden aangestuurd door AI en je systeem optimaliseren voor ultieme efficiëntie. Met als resultaat razendsnelle laptops die dun en stil zijn en een verbluffende accucapaciteit hebben.

RTX voor AI

Ontdek het voordeel van RTX AI. Van meer creativiteit en ultra-efficiënte productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme kracht van AI op Windows pc's vind je op NVIDIA RTX™ en GeForce RTX™.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_AI
AI voor gamen

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met RTX. De kracht van AI geeft je maximale prestaties in meer dan 300 games en apps dankzij DLSS 3.

AI waarmee je creëert

Content maken wordt veel makkelijker met meer dan 100 AI-ondersteunde en RTX-versnelde creatieve apps, waaronder de suite Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve of OBS Studio. Transformeer je workflows met de NVIDIA Studio-reeks van AI-tools en versnel je creativiteit met vernieuwende technologie van onder andere DLSS en OptiX.

AI voor 3D

Zeg vaarwel tegen vervelende renderingstijden en langdurige composities. Zeg hallo tegen RTX en AI-versnelde workflows en vernieuwende ontwerpconcepten in 3D. AI zorgt voor revolutionaire functies en prestaties bij creatieve 3D-apps zoals NVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender en Unreal Engine. Profiteer van het voordeel van AI met viewport-rendering in realtime, upscaling, ray reconstruction en meer.

Visuele extravagantie

Dompel jezelf onder in een uitgestrekte wereld die tot leven komt op een 165 Hz1/3ms (GTG) WQXGA1-scherm van 16 inch met maar liefst 5001 nits. De combinatie van een levendig sRGB 100% kleurengamma en de kracht van NVIDIA® G-SYNC® zorgt voor een visueel feest waarbij elk frame perfect is, elke kleur helder en elke beweging hapervrij is.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_3

Perfecte koeling

Het onlangs verfijnde chassis heeft iets extra's in petto: dubbele ventilatorkoeling, inlaat (boven en onder) en een uitlaatpoort én vectorkoelbuizen. Ook de koelende effecten van koelpasta van vloeibaar metaal op de toch al zeer krachtige AMD Ryzen™ 8040 Series processor zijn aanwezig.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_4

AI-ondersteunde ruisonderdrukking

Verbeter de coördinatie van je team met Purified Voice 2.0. Deze ultramoderne functie gebruikt de kracht van AI om omgevingsgeluiden uit te filteren en zorgt voor kristalhelder stemgeluid. In combinatie met de drie microfoons staat je stem centraal en worden andere achtergrondgeluiden uitgefilterd.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_5

Volledige controle

Met NitroSense is elke gamesessie een kans om je dominantie te tonen. Pas je RGB-toetsenbordverlichting met 4 zones aan je wensen aan en selecteer een van de vier voor games ontworpen modi om topprestaties te leveren.

Nitro_16_AN16-42_AGW_KSP_6

Vind je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 kwaliteitsgames met vrienden op je pc, console, telefoon of tablet voor één laag bedrag per maand.2 Er worden voortdurend games toegevoegd dus er is altijd iets nieuws te spelen.

Nitro_gamepass

Kies je perfecte Nitro 16 AMD

Zoek je Nitro 16 AMD op functie of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD logo met de pijl, Radeon, RDNA, Ryzen en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices.
© 2024 NVIDIA, het NVIDIA logo, Ada Lovelace Architecture, DLSS, GeForce RTX en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing. De gamecatalogus varieert in de loop der tijd, per regio en per apparaat. Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor meer informatie. Xbox Cloud Gaming: er gelden streaminglimieten. Vereist een compatibele controller (afzonderlijk verkrijgbaar), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass app; zie systeemvereisten. De systeemvereisten variëren per game. De prestaties zijn beter op krachtigere systemen.