Aspire 5 Spin 14

De slanke en convertible Aspire 5 Spin 14 is gemaakt voor productiviteit onderweg. Dankzij het ultraresponsieve touchscreen en Active Stylus kun je de laptop onderweg eenvoudig omklappen, neerzetten, kantelen en draaien.

Dun, licht en veelzijdig

Dankzij de metalen cover en het veelzijdige 360° kantelbare design klap je de laptop snel om van laptop naar tablet of iets daartussenin! En met slechts 17,99 mm dikte en minder dan 1,6 kg1 gewicht is deze 2-in-1-laptop gemaakt om overal mee naartoe te nemen!

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Maak aantekeningen en schetsen of deel je werk gemakkelijk met het ultraresponsieve 14” WUXGA (1920 x 1200) IPS touchscreen – met Acer Active Stylus, Acer BlueLightShield™ en een beeldverhouding van 16:10.

Praktische prestaties

Voer je dagelijkse taken direct uit met de betrouwbare prestaties van 13de generatie Intel® Core™, processoren1, samen met Intel® Iris® Xe graphics, 32 GB1 RAM en 1 TB1 SSD om je creativiteit te stimuleren.

Ultieme slimmigheidjes

Windows 11 verhoogt je productiviteit met nieuwe animaties, knoppen en schakelaars. Daarnaast kun je dankzij een 1080p FHD-camera met Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking videobellen met ongekend helder geluid.

Ultieme connectiviteit

Sluit je nieuwste apparaten aan of laad ze op via de multifunctionele USB Type-C-poort. WiFi 6 en HDMI 2.1 bieden daarbij nog meer productiviteit en functionaliteit voor wat je ook moet doen.

Vind je perfecte Aspire 5 Spin 14

Zoek een Aspire 5 Spin 14 op functie of blader door de onderstaande producten.

Het daadwerkelijke productuiterlijk kan afwijken van de afbeeldingen door fotografische variabelen en omstandigheden. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen. Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de pagina's met productspecificaties voor de volledige details.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.