Aspire 3D 15
SpatialLabs™ Edition

Duik in de diepte van meeslepend 3D

Laat je onderdompelen zoals nooit tevoren met de Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition. Beleef entertainende content in fascinerend 3D of zie je eigen 3D-creaties in realtime tot leven komen voor een unieke ervaring.

Een meeslepende 3D-ervaring

Stereoscopische 3D-technologie vormt het hart van de Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition. De gespecialiseerde optische lens- en oogtrackingtechnologie produceren een unieke 3D-ervaring door beelden rechtstreeks naar het focuspunt van je ogen te projecteren. Hierdoor word je volledig in de content ondergedompeld.

KSP1-1
Tover 2D om in 3D

Verander alledaagse 2D-content in enerverende 3D-spektakels dankzij SpatialLabs Go en SpatialLabs Player en kijk naar videocontent zoals je die nog nooit hebt gezien.

KSP1-2
Maak je 3D-creaties nog beter

Ontwerp modellen met je favoriete 3D-modelleringssoftware en laat ze direct tot leven komen met het verbluffend realistische 3D van SpatialLabs Model Viewer.

Voor 3D geoptimaliseerde prestaties

De Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition is razendsnel en levert krachtige prestaties door een 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 en NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 laptop-GPU1. Perfect om soepel en moeiteloos 3D-beelden te maken en te multitasken.

 

 

 • 13e generatie

  Intel® Core™ i7

  Processor

 • NVIDIA®

  GeForce RTX™ 40501

  Laptop-GPU

 • Tot

  32 GB

  DDR5 geheugen

 • Tot

  2 TB

  M.2 PCIe SSD

Verbeter iedere AI-ervaring

De Acer oplossingen op basis van AI maken het alledaagse buitengewoon met functies zoals beeldoptimalisatie, ruisonderdrukking en nog veel meer: allemaal snel bij de hand in de Experience-zone van de AcerSense™ app.

KSP3-1
Copilot in Windows

Doe meer en werk sneller dan ooit in meerdere toepassingen tegelijk met de gecentraliseerde generatieve AI-assistent Copilot in Windows 11.3Altijd binnen handbereik dankzij de Copilot-toets.

KSP3-2
Acer PurifiedView™

Merk het verschil met AI-functies zoals automatische framing, geavanceerde achtergrondonscherpte en oogcorrectie voor verbeterde videogesprekken; Temporal Noise Reduction van Acer gaat nog een stapje verder en maakt het beeld scherper bij weinig licht.

KSP3-3
Acer PurifiedVoice™ voor AI-ruisonderdrukking

Acer PurifiedVoice™ gebruikt algoritmen en onderdrukt ongewenste achtergrondgeluiden, zodat jij heldere en afleidingsvrije audio hoort voor optimale communicatie.

Superieur beeld

Geniet van levensechte 3D-beelden in levendige kleuren en met diepte op een 4K UHD-display van 15,6 inch2. De monitor is gemaakt om je de beste 3D-ervaring te bieden en is daarmee perfect om je even in de bioscoop te wanen of om op te ontwerpen.

 • 4K Ultra HD

  3840 x 2160

  2D-resolutie

 • Levensecht

  100% Adobe RGB

  Breed kleurengamma

 • Tot

  380 nit

  Helderheid

In een handomdraai aangesloten

Sluit de Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition moeiteloos aan op al je favoriete apparaten. Doe je voordeel met meerdere aansluitingsopties, waaronder HDMI 2.1, USB Type-C (Thunderbolt 4) en Wi-Fi 6.

TwinAir koeling

De speciaal ontworpen dubbele ventilatoren en een set van drie koperen koelbuizen voeren hitte efficiënt af en zorgen ervoor dat alles soepel draait. Door deze betrouwbare koeling is een langdurige belasting geen probleem.

Vind je perfecte Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition

Zoek een Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition op functie of blader door de onderstaande producten.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.
Kleine afwijkingen in systeemafmetingen en gewicht zijn mogelijk door afwijkingen die tijdens het productieproces kunnen optreden.
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition ondersteunt 4K UHD-resolutie uitsluitend voor 2D-content, terwijl 3D-content in 2K-resolutie (1920x2160) wordt weergegeven.