Veriton Essential N

Acer_Veriton_EN2580_AGW_Hero_small

Bespaar ruimte met deze krachtige, compacte desktopcomputer. Deze pc is krachtig genoeg om de meest populaire toepassingen en media weer te geven op 4K-schermen. Daarmee is hij ideaal voor vrijwel elke situatie.

  • core-i5-rgb-3000
  • logo_wifi6_BK
  • logo_PCIe_SSD

Compacte behuizing

Deze compacte pc is ideaal voor gebruikers die vrij willen zijn om hun computer te plaatsen waar en hoe zij dat willen. Je kunt kiezen uit verticale of horizontale plaatsing, of optionele VESA-montage.

Acer_Veriton_EN2580_AGW_KSP01_large

Snelle prestaties

Dankzij de snelle 11e generatie Intel® Core™ processor1 met geïntegreerde UHD grafische kaart geniet je met dit apparaat van de nieuwste software en games in glorieuze 4K-resolutie. Profiteer van een extra prestatieboost met tot wel 32 GB DDR4 3200 MHz RAM.

Acer_Veriton_EN2580_AGW_KSP02_large

Snelle connectiviteit

Krijg snel en flexibel toegang tot netwerken en internet via WiFi 6 (802.11x en 2x2 MIMO) en een RJ45-poort.

Acer_Veriton_EN2580_AGW_KSP03_large

De beste beveiliging

Profiteer van professionele beveiliging en beheerbaarheid met firmwaregebaseerde TPM en een Kensington-slot voor fysieke bescherming van je gegevens.

Acer_Veriton_EN2580_AGW_KSP04_large

Veel poorten

Gebruikers hebben vaak behoefte aan veel poorten om externe apparaten aan te sluiten en ook wat dat betreft, stelt deze pc niet teleur. Maak efficiënt gebruik van de maximaal zes USB-poorten, waaronder één USB 3.2 Gen 2 Type A poort en één USB 3.2 Gen 2 Type-C™ poort. Via de HDMI en DisplayPort-aansluitingen kunnen bovendien twee monitoren worden aangesloten.

Acer_Veriton_EN2580_AGW_KSP05_large

Veel opslagruimte

Voor het opslaan van apps, media en gedownloade games en tv-programma's heb je veel opslagruimte nodig. Gelukkig wordt dit apparaat geleverd met een 2,5-inch SATA harde schijf van maximaal 1 TB en een snelle M.2 NVMe PCIe SSD van tot wel 512 GB.

Acer_Veriton_EN2580_AGW_KSP06_large

Kies de perfecte Veriton Essential N

Zoek een Veriton Essential N op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.