Veriton Z

Veriton Z AGW Source

De compacte Veriton Z serie levert de krachtige, professionele prestaties die op kantoor nodig zijn en neemt nauwelijks ruimte in. Deze all-in-one pc's zijn daarnaast uiterst veelzijdig en bieden de beveiliging en gegevensbescherming die bedrijven zoeken.

  • logo_10th_intel_i7
  • logo_windowns 10
  • IPS(non-gamming_Monitor)

Krachtige prestaties

Krachtige prestaties voor alle programma's die je nodig hebt. Gebruik grote spreadsheets en houd presentaties zonder vertraging of vastlopen met de nieuwste 10e generatie Intel® Core™ i9 vPro® processor1 met Intel® Optane™ technologie, een ultrasnelle en responsieve M.2 SSD en DDR4 geheugen. Met deze computer kun je eenvoudig elke uitdaging aan.

Veriton Z AGW Source

Betrouwbaar beheer

IT-teams kunnen nu makkelijker dan ooit tevoren een kantoor vol Veriton-apparaten op afstand beheren. Dankzij de ingebouwde Intel® Core™ vPro® technologie1 kunnen beheerders de controle overnemen en op het complete lokale netwerk patches en upgrades implementeren.

Veriton Z AGW Source

Uitstekende weergave

Zie meer en vanuit grotere hoeken. De Veriton Z is verkrijgbaar in zowel 21,5 inch als 23,8 inch en combineert een smalle rand, een verhouding van 16:9, Full HD en 178° IPS voor een betere kijkervaring. Je kunt je beeldscherm verder afstellen met de optionele, veelzijdige Ergostand2. Hiermee kun je het scherm kantelen, draaien, zwenken en in hoogte verstellen voor meer comfort.

Veriton Z AGW Source

Ingebouwde omklapbare camera

Jij kiest zelf hoe de ingebouwde camera gericht is. Richt de camera op jezelf voor persoonlijke videogesprekken of klap hem uit richting de ruimte waarin je zit voor videoconferenties met meerdere personen. Wanneer je de camera niet gebruikt, kun je deze inklappen voor je privacy en veiligheid.

Veriton Z AGW Source

Beveiliging binnen handbereik

Log veilig in op Windows met de optionele vingerafdruksensor3. Windows Hello controleert je identiteit zonder dat je je wachtwoorden hoeft in te voeren.

Veriton Z AGW Source

Beschermde ogen

Bescherm je ogen wanneer je bij onaangename kantoorverlichting langere tijd naar een beeldscherm kijkt. Acer Flickerless™ en Acer BlueLightShield™ beschermen je ogen tegen flikkeringen en het blauwe licht van LED-schermen.

Veriton Z AGW Source

Kies je perfecte Veriton Z

Zoek een Veriton Z voor vergaderingen op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Ergostand is een optioneel, los verkrijgbaar accessoire.
3 Alleen het model VZ6870G beschikt over een vingerafdruksensor.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten