Nitro 50

Laat je passie voor games oplaaien met de Acer Nitro 50 gamingdesktop. Met de nieuwste Intel® Core™ 14e generatie processoren en NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series grafische kaart profiteer je van ongeëvenaarde prestaties.

Gamen zonder concessies

Jij kunt alles zijn wat je wilt zijn, in games en daarbuiten, dankzij geoptimaliseerde prestaties en nieuwe functies. Speel intenser en werk slimmer met Intel® Core ™ processoren. En met de toevoeging van razendsnel DDR5 RAM worden alle taken die voor je liggen vrijwel gelijk uitgevoerd.

 •  

  Windows 11 Home

  Besturingssysteem

 • Tot Intel® Core™

  14e generatie

  Processor 1

 • RAM

  DDR5

  56001 MHz

Ongekend snel

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU's zijn ongeëvenaard snel voor gamers en creators. Ervaar levensechte virtuele werelden, gamen met een ultrahoge framerate, revolutionaire nieuwe manieren om te ontwerpen en te creëren, en een workflowsnelheid die werkelijk ongekend is.

Op volle snelheid

Profiteer van extreem korte laadtijden met een M.2 PCIe Gen4 SSD van maximaal 1 TB1. Met PCIe® 4.0 NVMe™ technologie en twee extra bays voor 3,5-inch HDD-schijven gaan je prestaties door het dak. Je games en software laden sneller dan ooit.

Elegant draadloos laden

Breng je opstelling naar een hoger plan met het ingebouwde 10W-pad voor draadloos opladen2 van de Nitro 50. Het pad bevindt zich boven op de desktop voor ultiem gemak – je apparaten blijven opgeladen en zijn op elk moment klaar voor actie.

Slanke en opvallende vormgeving

De toekomst is nu met de het opvallende design van de Nitro 50 – met gloeiende rode LED's, aerodynamische lijnen en ventilatieranden voor de koeling. De vernuftig ontworpen behuizing van 18 liter is een echt statement, of je hem nu tentoonspreidt op je bureau of eronder.

Volledige controle met NitroSense

Configureer je gamescenario's, houd de prestaties van je systeem nauwlettend in de gaten of laat je ventilatoren voluit gaan voor ongekend hoge framerates. Met de NitroSense app heb jij de controle over elk aspect van je pc.

Kies de perfecte Nitro 50

Zoek een Nitro 50 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
DisplayPort en het DisplayPort logo zijn handelsmerken van de Video Electronics Standards Association (VESA) in de Verenigde Staten en andere landen.
PCI Express en PCIe zijn geregistreerde handelsmerken van PCI-SIG Corporation.

Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van alle modellen is afhankelijk van beschikbaarheid
2 10W-oplaadstation is optioneel.