Nitro 50

Nitro_50_main_2560

De vurig geaccentueerde Nitro 50 gaming-pc van zwart metaal biedt alle kracht die je nodig hebt voor al je gamesessies met een hoge framerate – zonder haperingen. Je kunt de instellingen zonder problemen op ultra zetten.

 • windows 11
 • core-i7-rgb-3000
 • nvidia-gf-rtx-logo-rgb-for-screen
 • Wi-Fi_6_Black
 • DTS_X_Orange_Gradient_TM

Speel op jouw manier met Intel®

Game, stream en ontwerp als een professional met een 12e generatie Intel® Core™ i7 processor1 met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur en profiteer van de best mogelijke prestaties met maximaal 64 GB DDR4 3200 RAM.

 •  

  Windows 11

  Besturingssysteem

 • 12e generatie Intel®

  Core™ i7

  processor 1

 • RAM

  64 GB

  DDR4-32001

nitro-50_KSP1

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series grafische kaart

Zet een tandje bij en zet je instellingen op max met een NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series grafische kaart1. Deze krachtpatsers beschikken over de nieuwste technologie, zoals AI Rendering NVIDIA DLSS, voor een soepele, probleemloze ervaring met vrijwel geen haperingen.

nitro-50_KSP2
 • nitro-50_KSP2_1

  3e generatie tensorkernen

  Haal een twee keer zo hoge doorvoer dankzij structural sparsity en geavanceerde AI-algoritmen zoals DLSS. Deze kernen geven een enorme boost aan je gameprestaties en zorgen voor ongekende AI-mogelijkheden.

 • Nitro5-KSP2-2

  2e generatie RT-kernen

  Ray tracing simuleert het natuurlijke gedrag van licht voor een realtime rendering van bioscoopkwaliteit bij grafisch intensieve games.

 • Nitro5-KSP2-3

  NVIDIA DLSS

  AI-rendering die framerates verhoogt zonder verlies van beeldkwaliteit.

Minder latentie, meer overwinningen

Razendsnelle NVMe PCIe SSD's en de bijbehorende korte laadtijden liggen voor het grijpen. Dit omvat tot 1 TB1 snelle opslag en tot 6 TB1 standaard (HDD).

Nitro5-KSP3

Gemaakt voor verovering

Dynamische lijnen en gloeiend rode LED's creëren de juiste sfeer voor een intense game-ervaring. De vakkundig vervaardigde behuizing van 18 liter past perfect op je bureau of op de vloer.

Nitro5-KSP4
 • nitro-50_KSP4_1

  Behuizing van 18 liter

   

 • nitro-50_KSP4_2

  CPU-koeler met LED's

   

Poorten aan de voorkant

Sluit je hoofdtelefoon of andere USB-apparaten snel aan, zonder dat je helemaal achter je pc moet duiken.

nitro-50_KSP5

Controle over je netwerk

Razendsnelle Intel® WiFi 6e AX211 (Gig+)2 en Realtek Dragon LAN 1G Ethernet werken hard om je pings te minimaliseren en je plezier te maximaliseren. Dus waarom geef je je telefoon, je maatje voor tussen je gamesessies, geen rustpauze op het draadloze oplaadpad3 zodra de game begint. Je hoeft nooit meer te zoeken naar je oplader.

nitro-50-ksp6

DTS:X® Ultra

Maak van elke hoofdtelefoon en speakerset een geavanceerd 360° surround-soundsysteem waarmee je films, muziek en games met levensecht, ruimtelijk geluid ervaart.

 • Helemaal afgestemd op jou

  Stel het geluid naar je eigen smaak in en volg tegenstanders alsof je naast hen staat.

 • Verbetering

  Dit zorgt voor een breed geluidsspectrum dat is gericht op de luisteraar, met verbeterde boventonen in zowel mono als stereo.

 • Maximalisatie

  Dankzij de signaalbescherming en multibandcompressie klinken geluiden precies zoals zou moeten, in alle variaties van lage en hoge tonen.

nitro-50-ksp7

Draadloos opladen

Geef je maatje voor tussen je gamesessies, je telefoon, een rustpauze op het draadloze oplaadpad1 zodra de game begint. Je hoeft nooit meer te zoeken naar je oplader.

nitro-50_KSP8

Word een pro

 

AANMELDEN
Master-Your-Play_2560x1080

Toernooi

Domineer e-sportstoernooien en word kampioen

connect_2560x1080

Cursus

Word beter met exclusieve cursussen en allround statistieken

tournament_2560x1080

Community

Team van toppers en veteranen waarmee je geschiedenis schrijft

evolve_2560x1080

Kies de perfecte Nitro 50

Zoek een Nitro 50 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie. ©2021 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, NVIDIA Ampere, DLSS, GeForce en RTX zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn. 

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid. 

2 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te bereiken. 

3 Oplaadstation van 10 W is een optionele functie.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten