ConceptD Creativiteitslab

met National Chiao Tung University, Taiwan

Animatie, Kunst, grafische kaart

In het verlengde van de introductie van ConceptD is de National Chiao Tung University (NCTU) een ontwikkelingsproject voor creatieve talenten begonnen in combinatie met het opzetten van een eigen ConceptD lab binnen de NCTU-ICT-samenwerkingsruimte. Deze ruimte is de eigen speciale werkplaats van NCTU, waarin docenten en leerkrachten uit verschillende vakgebieden samenwerken om praktijkcursussen te ontwikkelen, de communicatie tussen de verschillende gebieden te promoten, samenwerking en innovatie te bevorderen, en te demonstreren hoe interdisciplinaire kennis kan worden geïntegreerd. 
 
Studenten die deelnemen aan het project, kunnen volledig gebruikmaken van het ConceptD lab, inclusief ConceptD laptops, desktops en monitoren, voor hulp bij hun opleiding en het creëren van nieuwe projecten waarin meerdere disciplines worden gecombineerd (zoals embedded systemen, drones, het Internet of Things, digitale fabricage, VR/AR, virtuele creatie en meer). ConceptD apparaten kunnen de intensieve taken waarvoor de studenten ze gebruiken met gemak aan. Zo kunnen de studenten zich niet alleen concentreren op hun opleiding, maar ook op hun eigen creativiteit.

Gebruikte producten

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

ConceptD CP3

Met PANTONE® Validated 4K UHD schermen met een breed kleurengamma bieden de monitoren uit de CP3 serie kleurnauwkeurigheid en precisie op professioneel niveau.

Meer informatie

Gebruikte software