ConceptD CM2

Je verbeelding wordt werkelijkheid

Geniet van levensechte kleuren met een monitor uit de ConceptD CM2 serie. Dit 24-inch 1920x1200 (16:10) IPS-scherm biedt professionele kleurnauwkeurigheid met 99% Adobe RGB, een Delta E-gemiddelde van ≦ 21 en meer dan 1 miljard kleuren om uit te kiezen.

Natuurgetrouwe kleuren

Creëer vol vertrouwen. Dit scherm is getest en gekalibreerd voor een zeer nauwkeurig Delta E-gemiddelde van minder dan 21. Dit zorgt voor natuurgetrouwe kleurreproductie in al je werk.

Optimaliseer het kleurprofiel van je monitor met één druk op de knop met de kleurenkalibrator.

Downloaden
 • Delta E <2

  Het scherm is getest en gekalibreerd voor een laag Delta E gemiddelde van≦2, zodat de kleuren zeer natuurgetrouw zijn.

 • 3D-opzoektabellen

  Kies voor professionele kleurkwaliteit voor digitale beelden en video's. 3D-opzoektabellen (3D LUT's) koppelen de ene kleurruimte aan de andere voor een natuurgetrouwe kleurreproductie.

Alle kleuren die je nodig hebt

Je hebt nog meer kleuren tot je beschikking, dus laat je creativiteit de vrije loop. Dankzij een breed kleurengamma met 99% Adobe RGB1 kan dit scherm meer dan 1 miljard verschillende kleurschakeringen produceren.

99% Adobe® RGB-kleurengamma

Dankzij de 99% Adobe® RGB-kleurruimte zijn kleuren helderder en natuurgetrouwer omdat het bereik van cyaan-groentinten is uitgebreid.

Optimale visuele prestaties

Hoe beter de visuele prestaties zijn, hoe beter je kunt ontwerpen. Het 24-inch 1920x12001 IPS-scherm van de ConceptD CM2 met een vernieuwingsfrequentie tot 75 Hz1 en een VRB-responstijd van 1 ms levert helderdere beelden, vermindert haperingen en biedt nog meer kijkhoeken. Zo kun je je creatieve werk beter doen.

 • 24 inch

  IPS

 • 1 ms

  VRB

Werk op jouw manier

De ConceptD CM2 serie beschikt over ErgoStand1, een ergonomisch ontworpen standaard waarmee je het scherm naar wens kunt kantelen, draaien, oriënteren en in hoogte verstellen om de beste optie voor jou te vinden. Ook kun je de monitor via een handig mechanisme van de standaard verwijderen en op een VESA-wandsteun monteren als jou dat beter uitkomt.

 • +/- 360°

  Links/rechts draaien

 • -5° tot 25°
  (+/-1,5°)

  Kantelen

 • 120 mm

  Hoogte

 • +/- 90°
  (+/-2°)

  Horizontaal/verticaal draaien

Vind je perfecte ConceptD monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte ConceptD monitor te vinden

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.