ConceptD CP3

Toon zeer gedetailleerde ontwerpconcepten en complexe 3D-content met een monitor uit de ConceptD CP3 serie. Deze 4K UHD-schermen1 bieden een professionele kleurnauwkeurigheid met Delta E <11 en 90% DCI-P31. De VESA DisplayHDR™ 400 certificering staat garant voor kristalhelder HDR-beeld en het NVIDIA® G-SYNC® compatibele1, 3 scherm elimineert visuele artefacten.

Kleurnauwkeurigheid

Voor professioneel ontwerpwerk zijn professionele tools nodig en ConceptD CP3 monitoren zijn voorzien van een 27-inch IPS-scherm1 met een resolutie van 4K UHD1, ondersteund door kleurtechnologieën die voor een levendige, natuurlijke kleurreproductie zorgen.

Optimaliseer het kleurprofiel van je monitor met één druk op de knop met de kleurenkalibrator.

Downloaden
 • Delta E <1

  Het scherm is getest en gekalibreerd voor een laag Delta E-gemiddelde van <11, zodat de kleuren uiterst natuurgetrouw zijn.

 • 3D-opzoektabellen

  Kies voor professionele kleurkwaliteit voor digitale beelden en video's. 3D-opzoektabellen (3D LUT's) koppelen de ene kleurruimte aan de andere voor een natuurgetrouwe kleurreproductie.

Breed kleurengamma

Kleuren zijn helderder en levensechter met maximaal 90% DCI-P31. Daarnaast zijn de overgangen vloeiender en schaduwen subtieler, en is de beeldkwaliteit zeer uniform. DCI-P3 is een internationale kleurstandaard die wordt gebruikt door regisseurs en filmproducenten. Deze standaard is nu geïntegreerd in apparaten, waardoor de gereproduceerde kleuren van professionele kwaliteit zijn – ideaal voor hoogwaardige bewerking van video en film.

Ongelooflijke 4K-helderheid1

Als je eenmaal op een 4K-scherm 1 hebt gewerkt, neem je geen genoegen meer met minder. Met een resolutie van 3840 x 2160 kun je meer zien, meer doen en veel meer genieten. Met het IPS-scherm krijg je een betere kleurweergave bij een kijkhoek tot maar liefst 178°.

Razendsnelle frames

Bekijk en maak supervloeiende bewegende 2D- en 3D-beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz1, 2. Meer frames per seconde betekent snellere framerendering en een lagere invoervertraging.

Verbluffende HDR-ervaring

Ervaar realistische, natuurgetrouwe beelden dankzij de grotere contrastverhouding en het door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 400 gegarandeerde kleurenpalet. Maak afbeeldingen met meer helderheid, een hoger contrast, donkerdere zwarttinten en wittere wittinten met meer diepte en schaduw.

VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 400

VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 400 is gericht op HDR-kwaliteit, met inbegrip van luminantie, kleurengamma en bitdiepte. Het scherm heeft een piekhelderheid van 400 nit.

Moeiteloze prestaties

Het NVIDIA® G-SYNC® compatibele scherm1, 3 biedt vloeiende beelden en lage latentie met variabele vernieuwingsfrequenties (VRR). Werk probleemloos aan elk project, zowel op volledig scherm als in een venster. Haperingen, tearing, artefacten en flikkeringen zijn verleden tijd.

Ontworpen voor creators

Het tijdloze ontwerp maakt een ConceptD CP3 monitor een aanwinst voor elke werkplek en de natuurlijke uitstraling van de voet zorgt voor een extra vleugje klasse. Deze monitor heeft tal van poorten, een ingebouwde lichtsensor1 en een afschermkap voor licht1, zodat hij uitermate geschikt is voor professioneel ontwerpwerk.

 • Slimme lichtsensor1

  De ingebouwde omgevingslichtsensor1 meet automatisch de helderheid van de omgeving en stemt de achtergrondverlichting hierop af, zodat je ogen minder belast worden.

 • Afschermkap voor nauwkeurigheid1

  De afschermkap voor licht1 zorgt ervoor dat het omgevingslicht wordt geblokkeerd en dat je ogen minder worden belast. Bovendien profiteer je van extra privacy wanneer je aan vertrouwelijke projecten werkt.

Vind je perfecte ConceptD monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte ConceptD monitor te vinden

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2. Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie. Dit apparaat ondersteunt het overklokken van de vernieuwingsfrequentie. Overklokken kan echter leiden tot systeeminstabiliteit. Als je te maken krijgt met stabiliteitsproblemen, probeer dan een lagere vernieuwingsfrequentie in te stellen in de scherminstellingen.
3. G-sync Compatible ondersteunt vernieuwingsfrequenties tot 120 Hz. Voor een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz moet G-sync Compatible zijn uitgeschakeld. Daarnaast moeten een AMD grafische kaart en twee DisplayPort kabels worden gebruikt. Dit scherm biedt standaard variabele vernieuwingsfrequenties (VRR) bij grafische kaarten uit de NVIDIA GeForce® GTX 10 serie en RTX® 20 serie.