ConceptD 7 SpatialLabs Edition

Geef je creaties een nieuwe dimensie

Ontwerp, controleer en presenteer al je ontwerpen in oogverblindend stereoscopisch 3D zonder dat een speciale bril nodig is. Dankzij krachtige hardware, camera's die ogen volgen, AI-technologie en een prachtig 15,6-inch scherm kunnen beeldend kunstenaars en technici met de ConceptD 7 SpatialLabs Edition laptop snel een voorbeeld van hun werk bekijken zonder dat ze het hoeven te renderen.

 • CGI-ontwerpers

   

 • CAD-ontwerpers

   

 • Ontwikkelaars

   

Direct 3D-ervaringen

De SpatialLabs™ ervaring biedt creators, zoals 3D-animators, ontwikkelaars, CAD-ontwerpers en nog veel meer, direct de mogelijkheid om hun projecten tot leven te laten komen.

Meer informatie over SpatialLabs™
 • Stereoscopische 3D-weergave

  Met een speciale optische lens en oogtrackingtechnologie wordt voor elk oog een reeks beelden gemaakt en direct door de lens geprojecteerd naar de plek waar de ogen op gericht zijn voor een unieke 3D-ervaring.

 • Door AI versnelde ervaring

  SpatialLabs™ maakt gebruik van AI-technologie om volautomatische conversie van 2D-inhoud zoals video of afbeeldingen naar stereo 3D mogelijk te maken.

 • Realtime rendering

  Maak gebruik van realtime renderingstechnologieën om al je 3D-modellen en animaties flexibel te roteren, verplaatsen en slepen.

NVIDIA Studio

Creëer zonder compromissen. Combineer NVIDIA® GPU's met exclusieve Studio Drivers die creatieve applicaties een enorme boost geven. Profiteer van ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, zodat je je geweldige ideeën meteen vorm kunt geven.

Workflows verbeteren

Verbeter je workflows met de SpatialLabs Model Viewer. Deze tool ondersteunt alle bestandsindelingen en add-ons voor populaire 3D-modelleringssoftware. Gebruikers kunnen hiermee snel afbeeldingen, modellen en animaties in realtime importeren en presenteren in stereoscopisch 3D.

 • Volledig compatibel

  De SpatialLabs Model Viewer ondersteunt de bestandsindelingen van alle populaire 3D-modelleringssoftware, zoals Blender, Autodesk 3DS Max, Fusion 360 en meer.

 • 3D-visualisatie

  Zie alle bewegingen en lichtveranderingen langs oppervlakken van statische en geanimeerde modellen in een volledige 3D-omgeving die prachtig op je scherm wordt weergegeven.

 • Direct voorbeeld

  De add-on voor directe voorbeelden haalt je modellen op uit verschillende 3D-softwarepakketten en start ze na één klik automatisch in de SpatialLabs Model Viewer.

Bewerken in 2D, in realtime bekijken in 3D

Met SpatialLabs™ krijgen gebruikers meer flexibiliteit en kunnen ze een uitgebreid 2D-scherm gebruiken om content te maken of te bewerken en wijzigingen in realtime te bekijken in stereoscopisch 3D. Hierdoor kunnen ze het tijdrovende proces van heen-en-weer-renderen overslaan en de workflows versnellen, zodat het geproduceerde 3D-ontwerp nauwer aansluit bij het oorspronkelijke concept.

De kracht om te creëren

Voor intensieve, realtime rendering is een echt krachtig apparaat nodig. Met een tot de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor1 en tot NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU profiteer je van vloeiendere workflows en kun je zelfs nog sneller multitasken dankzij het tot 64 GB DDR4-geheugen en tot 2 TB aan opslag met de NvMe PCIe SSD

 • 11e generatie Intel®

  Core™ i7

  processor 1

 • Microsoft

  Windows 11 Pro

  Besturingssysteem

 • NVIDIA®

  GeForce RTX™ 3080

  Laptop-GPU

 • RAM/SSD

  64 GB/2 TB

  DDR4/NVMe PCIe

Ontwikkelen met volledige vrijheid

SpatialLabs™ ondersteunt Unreal Engine via Acer XR Runtime. Hierdoor hebben ontwikkelaars nog meer vrijheid en flexibiliteit bij het creëren van next-gen ervaringen voor bijvoorbeeld showrooms, educatieve omgevingen, de gezondheidszorg en meer, en zijn interacties nog meeslepender.

Conversie van 2D naar 3D met AI-ondersteuning

Met de ConceptD 7 SpatialLabs Edition-laptop kun je al je 2D-content in 3D ervaren. Of het nu gaat om een oude foto, een eenvoudige adventure game of zelfs een videogesprek, je geniet in realtime van een meeslepende en diepgaande ervaring.

Hoge kleurnauwkeurigheid in 4K

Kleurnauwkeurigheid is essentieel voor ontwerpers en de ConceptD 7 SpatialLabs Edition zal je niet teleurstellen. Dankzij een scala aan kleurtechnologieën, zoals het 100% Adobe RGB-kleurengamma en een kleurnauwkeurigheid van Delta E<2, zie je elk miniem detail op dit 15,6-inch 4K UHD-scherm met dunne rand.

 • 100% Adobe® RGB-kleurengamma

  Met 100% Adobe® RGB zijn de kleuren helderder en natuurgetrouwer dankzij uitbreiding van de reeks cyaan-groentinten. Het Adobe® RGB-kleurengamma geeft meer kleuren weer dan een sRGB-kleurengamma.

 • Delta E<2

  Het scherm is getest en gekalibreerd voor een laag Delta E-gemiddelde van <2, zodat de kleuren uiterst getrouw zijn.

Geoptimaliseerde thermiek – Vortex flow

Een stille en comfortabele omgeving is essentieel als je je wilt concentreren op een belangrijk ontwerp. De combinatie van de 4e generatie AeroBlade™ 3D-ventilator en onze nieuwste thermische koeltechnologie genereert een unieke aerodynamische 'draaiende luchtstroom' in het apparaat. Dit verlaagt het geluidsniveau tot minder dan 40 dBA en zorgt ervoor dat het apparaat en de componenten goed koel blijven, zelfs wanneer ze op volle toeren draaien.

 • Bionisch design

  De ventilatorbladen hebben een gekartelde rand, geïnspireerd op de krachtige vleugels van een uil, zodat er meer lucht door kan.

 • Ultradunne bladen

  Elk van de 59 volledig metalen, bionische bladen is slechts 0,1 mm dik en heeft een stabiliserende, dubbele groef.

 • Minder geluid

  Het geluidsbeperkende mechanisme van de vleugeltjes en het geoptimaliseerde thermische systeem verlagen de turbulentie nog meer. Zo kun je rustig en comfortabel aan de slag.

Optimale connectiviteit

Sluit al je randapparatuur aan en bereik meer met een scala aan poorten, waaronder twee USB-C Thunderbolt™ 4 poorten voor gegevensoverdrachtsnelheden tot 40 Gbps, DP 1.4, HDMI 2.1 en 3 extra USB Type-A-poorten voor extra flexibiliteit.

 • 1x

  HDMI 2.1

   

 • 2x

  USB 3.2 Type-C

  met Thunderbolt™ 4

 • 1x

  DisplayPort 1.4

   

Betrouwbare verbindingen

Profiteer van een ongelooflijk snelle en betrouwbare Intel® WiFi 6 (Gig+) verbinding die tot drie keer sneller is dan standaard 802.11ac 2x2 80 MHz (867 Mbps). Hierdoor heb je minder last van vertraging bij het streamen van je mediacontent of tijdens videoconferenties met teamleden en klanten.

Een uitgebreid palet

Krijg direct toegang tot je gebruikersinstellingen met de eenvoudige en intuïtieve ConceptD Palette gebruikersinterface. Pas je kleurprofiel aan, beheer je systeem en wijzig je instellingen zonder enige moeite.

Onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's)

Veeleisende computergebruikers, zoals engineers, architecten, video- en filmmakers, 3D-animators en AI-professionals, hebben een hardwareoplossing nodig die door onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) is getest en gecertificeerd. ConceptD producten in specifieke modelconfiguraties bieden een combinatie van ISV-gecertificeerde hardware en de nieuwste technologieën.

Vind je perfecte ConceptD 7 SpatialLabs Edition

Zoek een ConceptD 7 SpatialLabs Edition op functie of blader door de onderstaande producten.

1 – Specifications may vary depending on model and/or region.