ConceptD 700

Gecreëerd voor creators

De elegant ontworpen ConceptD 700 combineert de nieuwste Intel® Xeon® CPU en NVIDIA® Quadro RTX™ grafische kaart voor krachtige, betrouwbare prestaties bij 3D-modellen, fotorealistische visualisatie en productie van lange video's.

Werkstation met optimale prestaties

De ConceptD 700 is geoptimaliseerd voor 2D/3D CAD, BIM-ontwerp en fotorealistische modellen in realtime. De computer haalt zijn kracht uit de nieuwste Intel® Xeon® processor met 3,7 GHz, 8 kernen, 16 threads en optioneel Optane™ geheugen. Daarnaast ondersteunt de Intel® Xeon® processor ECC-geheugen. Zo biedt de ConceptD 700 de snelheid en betrouwbaarheid die professionele ontwerpers nodig hebben en de hoge prestaties die nodig zijn voor zware CAD-, BIM- en videoproductietaken.

Creativiteit zonder grenzen

De ConceptD 700 ondersteunt maximaal een NVIDIA® Quadro RTX™ 40001 grafische kaart. De ongeëvenaarde kracht zorgt voor ongeëvenaarde creatieve vrijheid bij bijvoorbeeld 3D-modellering en visualisatieworkflows op basis van AI. Profiteer van vloeiendere fotorealistische ray tracing en meer snelheid bij AI-toepassingen, en creëer gedetailleerde, levensechte VR-ervaringen.

 • Ongelofelijke prestaties

  De NVIDIA® Turing™ architectuur biedt in combinatie met de NVIDIA® RTX™ technologie realtime ray tracing voor professionele werkstationgebruikers.

 • Geavanceerde schermfuncties

  Ervaar verbluffende beeldkwaliteit en sluit maximaal vier 8K-schermen met HDR-ondersteuning aan via Display Port 1.4. HDR ondersteunt twee keer zoveel zichtbare kleuren voor helderdere afbeeldingen met meer verzadiging.

 • Meeslepende VR

  De Quadro RTX™ 4000 is speciaal ontworpen om meeslepende, levensechte VR-omgevingen met maximaal detail te realiseren.

Geoptimaliseerde en stille koeling

Processorintensieve processen zoals rendering en videoproductie zorgen ervoor dat de processor en GPU warm worden. Daarom is goede koeling onmisbaar. De ConceptD 700 heeft een thermisch systeem met een geoptimaliseerde ventilatie en luchtstroom. Drie koelventilatoren zuigen de lucht door het paneel aan de voorkant naar binnen en laten die door de behuizing circuleren. En met slechts 40 dBA is het systeem stil genoeg om niet op te vallen.

Elegant en praktisch

De ConceptD 700 past in elke moderne studio en heeft een wit, minimalistisch design met ronde hoeken, een houten bovenkant en een paneel met driehoekige patronen aan de voorkant. Naast de eenvoudige look biedt de ConceptD 700 allerlei doordachte en praktische functies, zoals draadloos opladen en een aantal aansluitpoorten voor high-speed connectiviteit. Aan de voorkant zit een oranje lampje dat een warme gloed verspreidt.

 • Draadloos opladen

  Laad je moderne Qi-compatibele apparaten snel op zonder ze op een stopcontact aan te sluiten

 • Headsethouder

  Dankzij het doordachte pop-outontwerp berg je het systeem gewoon op wanneer dit niet wordt gebruikt.

 • Kabelsysteem

  Het systeem ziet er aan de achterkant netjes uit, zonder slordige kabels.

Indrukwekkende uitbreidingsmogelijkheden

Het uitbreidbare werkstation groeit met je mee om aan elke werklast te kunnen voldoen. Met flexibele opties voor opslag kun je snel enorme hoeveelheden gegevens en bestanden openen en opslaan.

 • Snellere reactie

  4 x DIMM 2666 MHz DDR4-geheugen tot 64 GB biedt meer bandbreedte en capaciteit. Profiteer van snelle prestaties bij complexe ontwerptaken.

 • Ultrasnelle PCIe-interface

  Werk met grote modellen en geef in realtime complexe 3D-modellen weer met snellere opslagmogelijkheden en meer opslagruimte, bijvoorbeeld met een geïntegreerde PCIe M.2 SSD.

 • HDD-schijf waarvoor geen gereedschap nodig is

  Krijg snel toegang tot enorme hoeveelheden gegevens en bestanden en sla deze snel op met twee opslagplaatsen die twee HDD's van 3,5 inch ondersteunen.

Onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's)

Veeleisende computergebruikers, zoals engineers, architecten, video- en filmmakers, 3D-animators en AI-professionals, hebben een hardwareoplossing nodig die door onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) is getest en gecertificeerd. ConceptD producten in specifieke modelconfiguraties bieden een combinatie van ISV-gecertificeerde hardware en de nieuwste technologieën.

Veilig en beheerbaar werkstation

De ConceptD 700 heeft allerlei functies die je gegevens en machine beschermen tegen problemen.

 • Statusindicator

  De statusindicator geeft voor snelle probleemoplossing waarschuwingen via de aan-uitknop en het oranje lampje.

 • Behuizingsslot

  Het systeem is voorzien van een slot en een alarm om diefstal en onbevoegde toegang te voorkomen.

 • ConceptD Palette

  Krijg snel en eenvoudig informatie over het CPU-, GPU- en geheugengebruik van je systeem via het intuïtieve ConceptD Palette.

Kies de perfecte ConceptD 700 voor jou

Zoek een ConceptD 700 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.