Acer Chromebook
Spin 714

Ontworpen voor productiviteit

De krachtige 2-in-1 Acer Chromebook Spin 714 is voorzien van het Intel® Evo™ platform en zorgt ervoor dat gebruikers overal productief kunnen zijn dankzij het 16:10 14-inch scherm1, de 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1, een QHD 2K-webcam en een duurzaamheid die voldoet aan militaire normen.

Krachtige prestaties

Deze krachtige Chromebook biedt je dankzij het Intel® Evo™ platform en een 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 10% betere prestaties2 in vergelijking met eerdere generaties. Je beschikt dus altijd over voldoende kracht en snelheid.

Levendige beelden

Deze 16:10 Chromebook met een 14-inch WUXGA (1920 X 1200) IPS-scherm met dunne rand1 en 100% sRGB-dekking biedt je niet alleen levendige, uiterst nauwkeurige kleuren, maar bovendien een grotere schermhoogte.

De kracht achter je werk

Met de snel oplaadbare batterij die 10 uur3 meegaat, kun je na nog geen 30 minuten4 opladen weer zo’n vier uur vooruit, zodat je sneller dan ooit tevoren aan de slag kunt.

Online Medical Consultancy, Appointment Concept
Verbluffende helderheid voor videovergaderingen

Deze Chromebook heeft twee naar boven gerichte luidsprekers, een dubbele microfoon en een ingebouwde MIPI 2K-webcam met een privacyklepje en ruisonderdrukkingstechnologie, zodat je profiteert van kraakhelder beeld en geluid, zelfs bij weinig licht.

KSP03-2_Fully Connected_1440x800
Boordevol functies

Geef je productiviteit een boost met functionaliteit zoals WiFi 6E, Bluetooth 5.1, Corning® Gorilla® Glass touchscreen en touchpad, toetsenbordverlichting, een ingebouwde HDMI-poort, een USB Type-A-poort en twee USB Type-C-poorten met de nieuwste Thunderbolt™ 4 technologie.

Geluid zonder vervorming

Dankzij DTS® Audio en een ingebouwde Smart Amplifier geniet je van een diepere bas en hoogwaardiger geluid zonder vervorming, en worden de luidsprekers beschermd tegen schade wanneer je het volume opschroeft.

Acer Antimicrobial Design5, 6

Deze Chromebook is voorzien van een touchscreen met antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass. De antimicrobiële eigenschappen beschermen de aanraakoppervlakken tegen vlekken en geurveroorzakende bacteriën.

Ingebouwde vingerafdruklezer1

De optionele ingebouwde vingerafdruklezer biedt je een snelle en veilige manier om je apparaat te ontgrendelen zonder een wachtwoord. En omdat vingerafdrukgegevens lokaal worden opgeslagen, ben je er zeker van dat je gegevens veilig zijn.

Snel oplaadbare stylus

De USI-stylus beschikt over 4096 drukgevoeligheidsniveaus7 en kantelgevoeligheid voor een realistisch gevoel en nauwkeurige bewegingen. In het dockingstation wordt de stylus snel opgeladen: na slechts 15 minuten kun je weer 240 minuten lang aan de slag.

Het gemak van een convertible

Gebruik je 2-in-1 Chromebook op een compleet nieuwe manier. Dankzij de 360-graden convertible modi heb je de flexibiliteit om in een handomdraai te schakelen tussen tablet, laptop, tent en elke hoek daartussen.

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Onafhankelijke tests tonen aan dat deze Chromebook voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H8.

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie9 geeft deze Chromebook gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Spin 714 (CP714-2W/CP714-2WN)

Zoek een Acer Chromebook Spin 714 (CP714-2W/CP714-2WN) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.

2 Deze benchmark is gebaseerd op een interne Acer test, uitgevoerd op een Intel® Core™ i5 Chromebook. Deze benchmarkresultaten zijn gebaseerd op de vroegtijdige samples.

3 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie.

4 Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies. Gebaseerd op de specificaties van het Intel® Evo™ platform.

5 Acer Antimicrobial Design kan per model/regio variëren. Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass en antimicrobiële technologie met zilverionen, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.

6 De antimicrobiële bescherming is beperkt tot oppervlakken die worden aangeraakt. Bij producten met het Acer Antimicrobial Design zijn de antimicrobiële oplossingen toegepast op geselecteerde oppervlakken die veel worden aangeraakt.

7 Het scherm van deze Chromebook (Acer Chromebook Enterprise Spin 714) met USI-stylus ondersteunt het USI 2.0-protocol. Ook kun je een USI 2.0-stylus van een andere fabrikant met dit apparaat gebruiken. De dockbare stylus die bij dit apparaat wordt geleverd, is gebaseerd op het USI 1.0-protocol met ondersteuning voor kantelfunctionaliteit. Dockbare stylus verwijst naar de stylus die wordt geleverd bij een Chromebook met stylus.

8 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

9 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.