Acer Chromebook
Spin 713

Zie meer, doe meer, waar dan ook

Je Chromebook ziet er nu net zo goed uit als hij presteert. De op het Intel® Evo™ platform gebaseerde convertible Acer Chromebook Spin 713 is ontworpen voor een eersteklas ervaring met hogere snelheden dankzij de tot de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor1, een duurzame en snel oplaadbare batterij, en het exclusieve VertiView scherm.

Krachtige prestaties

Onderweg heb je een laptop nodig die jouw drukke leven kan bijbenen. De 11e generatie Intele generatie Intel® Core™ i7 processor1 zorgt niet alleen voor maximaal 40% prestatieverbetering ten opzichte van eerdere generaties, maar zorgt er bovendien voor dat de Chromebook in minder dan een seconde uit de slaapstand kan worden gehaald. Verder gaat de snel oplaadbare batterij 10 uur mee2 en kun je na nog geen 30 minuten laden3 weer zo'n vier uur verder.

Zie meer, doe meer

De beeldverhouding van 3:2 van het VertiView scherm biedt 18% meer verticale schermruimte, zodat je zonder scrollen je favoriete websites kunt bekijken. De maximale resolutie van 2256x1504 (200 PPI) van het 13,5-inch scherm zorgt voor 1,21 keer zoveel pixels als een vergelijkbaar Full HD-scherm (165 PPI).

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Deze Chromebook heeft een metalen behuizing met een gestroomlijnd, versterkt ontwerp en een stijlvolle, moderne look. Onafhankelijke tests tonen aan dat het apparaat voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD 810H4.

Superieur geluid

Geniet van prachtig geluid zonder dat je een bank hoeft te overvallen. Geavanceerde audiotechnologieën zoals DTS® Audio en de ingebouwde Smart Amplifier zorgen voor geluid van hogere kwaliteit zonder vervorming en een dieper basgeluid. Bovendien beschermen ze de luidsprekers tegen schade als je het volume opschroeft tot 256%5 hoger dan bij standaardlaptops.

Het gemak van een convertible

Gebruik je Chromebook op geheel nieuwe manieren. Dankzij de 360-graden convertible modi heb je de flexibiliteit om in een handomdraai te schakelen tussen tablet, laptop, tent en elke hoek daartussen.

Volledig verbonden

Deze Chromebook heeft allerlei handige eigenschappen, zoals Wi-Fi 6, een touchscreen en touchpad van Corning® Gorilla® glas, toetsenbordverlichting, een ingebouwde HDMI-poort, twee USB Type-C-poorten en de allernieuwste Thunderbolt™ 4.

Kies je perfecte Acer Chromebook Acer Chromebook Spin 713 (CP713-3W)

Zoek een Acer Chromebook Spin 713 (CP713-3W) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. De batterijduur varieert afhankelijk van onder andere de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik. Ga naar www.acer.com voor meer informatie.
3. Gebaseerd op de specificaties van het Intel® Evo™ platform.
4. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
5. Het volume ligt tussen de 180% en 256% hoger dan bij standaardlaptops, afhankelijk van de bestanden die op deze Chromebook worden afgespeeld.
* MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.