Acer Chromebook Spin 512

Je flexibele klasgenoot

Video bekijken
Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_main_banner

De convertible Acer Chromebook Spin 512 heeft een 12-inch IPS 3:2 touchscreen, een repareerbaar toetsenbord en een webcam met een privacysluiter waarmee leerlingen aan unieke lesscenario's kunnen deelnemen. Hierdoor is dit de beste Chromebook voor kinderen.

  • icon-Intel 12th Gen N series_N100 and N200
  • icon-12 Hour Battery
  • icon-TÜV Rheinland Low Blue Light
  • icon-Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass
  • icon-Chrome Education Upgrade

Zie meer, doe meer

Meer lezen en minder scrollen dan op 16:9-beeldschermen dankzij 18% meer verticale schermruimte op een Chromebook 3:2 scherm met antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass1.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_1

Zorg voor je ogen6

De TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) certificering maakt de zoektocht naar een beeldscherm dat de gezondheid van je ogen op de eerste plaats zet eenvoudiger voor IT-inkopers en ouders.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_2

Robuuste duurzaamheid

Deze laptop voor het onderwijs heeft een MIL-STD-810H-certificering7, een morsbestendig toetsenbord, versterkte IO-poorten, brede scharnieren die het LCD-paneel beschermen en een schokabsorberende versteviging die het apparaat beschermt bij een val van hoogtes tot wel 122 cm.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_3

Krachtig leren

De nieuwste Intel® processor zorgt voor extra rekenkracht waardoor projecten in het klaslokaal soepeler verlopen en taken sneller worden voltooid. Dankzij de batterijduur van 12 uur2 kun je een hele dag vol 'flipped classroom'-lessen aan zonder je voedingsadapter nodig te hebben.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_4-1
Dockbare USI-stylus

Deze 2-in-1 Chromebook wordt geleverd met een optionele styluspen waarmee kunstenaars net zo natuurlijk kunnen arceren, schrijven en schilderen als met een echt potlood.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_4-2
Naar voren gerichte camera3

Met een naar voren gerichte camera3 van tot 8 MP MIPI en een webcam met een brede hoek van 75º kunnen leerlingen gemakkelijk foto's van hoge kwaliteit maken, zodat schoolprojecten en -activiteiten nog leuker en interactiever worden.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_4-3
Supersnel netwerk

Dankzij de extra kracht van Wi-Fi 6E en optioneel 4G LTE-technologie verlopen projecten in het klaslokaal soepeler en worden taken sneller voltooid.

Volledig uitgerust toetsenbordontwerp

Het repareerbare toetsenbordontwerp met mechanisch verankerde toetsen beschermt tegen per ongeluk verwijderen van toetsen en maakt het ook mogelijk om snel het toetsenbord te vervangen door slechts twee schroeven te verwijderen.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_5

Chrome Education Upgrade en Zero-touch registratie

De Chrome Education Upgrade met Zero-touch registratie gebruikt de volledige mogelijkheden van je Chromebook om de toenemende werklast van docenten te verlichten en de registratie van apparaten in schooldomeinen te vereenvoudigen.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_6

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie3 geeft deze laptop voor blended learning gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat afval te verminderen.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_7-1
Minder plastic afval in de oceaan

In het OceanGlass™ touchpad van deze laptop gebruiken we gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_7-2
Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_7-3
TCO-gecertificeerd5

In sommige landen worden de configuraties van deze laptop geleverd met TCO-certificering, 's werelds toonaangevende duurzaamheidscertificaat voor IT-producten. Deze certificering laat zien hoe betrokken Acer is bij herstel van het milieu door meer milieubewuste ontwerpen en bedrijfsmodellen.

Kies je perfecte Acer Chromebook Spin 512 (R856T/R856TN)

Zoek een Acer Chromebook Spin 512 (R856T/R856TN) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.
2 De batterijduur kan variëren afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
3 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
4 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
5 Modellen met modelnummers die beginnen met R856T-TCO, R856TN-TCO, R856LT-TCO en R856LTN-TCO zijn TCO-gecertificeerd. Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
6 Kinderen kunnen een Google-account gebruiken dat wordt beheerd met de Family Link-app voor ouderlijk toezicht wanneer ze hun ChromeOS-apparaat gebruiken.
7 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.