Acer Chromebook
Spin 511

Treed buiten de gebaande paden met de convertible Acer Chromebook Spin 511. Dankzij de vier gebruiksmodi, naar voren gerichte camera, geavanceerde processor, duurzaamheid volgens militaire normen en lange batterijduur van deze Chromebook blijven leerlingen langer bij de les en presteren ze beter in het klaslokaal.

Toekomstbestendige processor

Geniet van een langere batterijduur en responsieve software dankzij de nieuwste Intel® processor. Met extra computerkracht verlopen projecten in de klas soepeler en worden taken sneller uitgevoerd.

Duurzaam volgens militaire normen

De impactbestendige behuizing voldoet aan militaire normen (MIL-STD 810H1) en is bestand tegen alle vormen van slijtage door dagelijks gebruik. De schokabsorberende versteviging en het versterkte ontwerp beschermen het apparaat tegen een val tot maar liefst 122 cm en een druk van maximaal 60 kg. De bredere scharnieren en verstevigde IO-poorten kunnen tegen een stootje en het unieke drainage-design van het toetsenbord beschermt interne onderdelen tegen tot wel 330 ml vloeistof.

Beter leren en samenwerken

Dankzij de handige opties van deze 2-in-1 laptop kunnen leerlingen in verschillende situaties werken, waarbij ze altijd een comfortabele positie kunnen kiezen. Met de naar voren gerichte camera van 5 MP MIPI en de webcam met brede hoek van maar liefst 88º kunnen leerlingen met gemak scherpe foto's maken, zodat schoolprojecten interactiever worden

Verankerde toetsen

Alle toetsen blijven op hun plek. Mechanisch verankerde toetsen zorgen ervoor dat het toetsenbord in goede staat blijft, zelfs in grote klassen waar computers worden gedeeld door studenten.

Optimale connectiviteit

Onhandige videovergaderingen en obstakels bij het leren op afstand zijn verleden tijd. De geavanceerde Intel Wi-Fi 6 technologie (802.11ax) zorgt voor een vloeiende draadloze verbinding met tot wel drie keer hogere snelheden dan standaard Wi-Fi 5 (802.11ac).

Vroeg en veilig leren

Deze Chromebook is geschikt voor jongere leerlingen en voldoet aan twee toonaangevende veiligheidsnormen voor speelgoed: ASTM F963-162 en UL/IEC 60950-13.

Kies je perfecte Acer Chromebook Spin 511 (R753T/R753TM/R753TN/R753TNM)

Zoek een Acer Chromebook 511 Spin (R753T/R753TM/R753TN/R753TNM) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
2. De kunststof coatings die op het oppervlak van het apparaat zijn gebruikt, zijn uitgebreid getest en gecertificeerd volgens de ASTM F963-16 Toy Safety Standard en Consumer Product Safety Improvement Act (CPCIA) van 2008.
3. Het apparaat is ontworpen om te voldoen aan de UL/IEC 60950-1-veiligheidsnorm en is op deze norm getest, is onderzocht op de UL 696-veiligheidsnorm voor elektrisch speelgoed, en voldoet aan de ASTM F963-veiligheidsnorm voor speelgoed voor kinderen ouder dan 3 jaar. Ga voor meer informatie naar: https://www.astm.org/Standards/F963.htm
* MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.