Acer Chromebook
Spin 311

Aanpasbare leeromgeving

Dankzij het gecertificeerde duurzame ontwerp, de krachtige batterij en Chrome Education Upgrade is de robuuste convertible Acer Chromebook Spin 311 de perfecte keuze voor leerlingen van alle leeftijden.

Duurzaam volgens militaire normen

De impactbestendige behuizing voldoet aan militaire normen (MIL-STD 810H1) en is bestand tegen alle vormen van slijtage door dagelijks gebruik. De schokabsorberende versteviging en het versterkte ontwerp beschermen het apparaat tegen een val tot maar liefst 122 cm en een druk van maximaal 60 kg. De bredere scharnieren en verstevigde IO-poorten kunnen tegen een stootje en het unieke drainage-design van het toetsenbord beschermt interne onderdelen tegen tot wel 330 ml vloeistof.

De hele dag batterij

Een batterijduur van 15 uur2 is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na één keer opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over. En doordat de krachtige batterij lang meegaat, hoef je ook geen adapter mee te nemen.

Verankerde, vervangbare toetsen

Toetsenbordtoetsen zijn veilig voor onderzoekende kinderen dankzij de mechanische verankering. Ze zijn moeilijk te verwijderen maar wel eenvoudig te vervangen. Hierdoor zijn ze ideaal voor lessituaties waarin computers worden gedeeld tussen leerlingen.

Zero-touch registratie en Chrome Education Upgrade

Met zero-touch registratie kunnen IT-teams Chrome OS-apparaten dropshippen die automatisch bij de school worden geregistreerd zodra de eindgebruiker verbinding maakt met internet. Dankzij Chrome Education Upgrade is het eenvoudig om je Chrome OS omgeving af te stemmen op de unieke behoeften van je school, maar ook op elke docent en leerling. Haal alles uit Chrome OS dankzij de krachtige beheermogelijkheden en geavanceerde beveiliging van Chrome Education Upgrade – zonder het gedoe van upgradebeheer.

Het schonere en robuustere touchscreen

Dit convertible apparaat is voorzien van een touchscreen van antimicrobieel Corning® Gorilla® glas. Dit schonere en robuustere glas bevat ionisch zilver, dat gedurende de hele levensduur van het scherm de groei tegengaat van micro-organismen op touchscreens die geurtjes en vlekken veroorzaken. Bovendien biedt het ingebouwde cameraklepje leerlingen extra privacybescherming, indien nodig.

Reduce, Reuse, Recycle (verminderen, hergebruiken, recyclen)

Verbranden of de vuilstort zijn niet de enige opties en deze milieuvriendelijke Chromebook is het bewijs dat Acer streeft naar meer duurzaamheid. We gebruiken met trots gerecycled plastic (PCR) in onze behuizing en zijn baanbrekend op het gebied van volledige PCR-integratie in onze laptops. Deze Chromebook is verder voorzien van een milieuvriendelijk OceanGlass™ touchpad dat volledig is gemaakt van achtergelaten plastic afval dat is herbewerkt tot een oppervlak met een gladde structuur dat aanvoelt als glas wanneer je er met je vingers overheen gaat.

Kies je perfecte Acer Chromebook Spin 311 (R722T/R723T)

Zoek een Acer Chromebook Spin 311 (R722T/R723T) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
2. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Voor Chrome apparaten is de batterijtest gebaseerd op een standaard testtool met de naam Power_LoadTest die door Google is gepubliceerd. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing).

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.