Acer Chromebook
Plus Enterprise 515

Een Chromebook die is gemaakt voor je dynamische leven

De Acer Chromebook Plus Enterprise 515 met Intel ® Core™ processor 1 en 15,6-inch full HD-scherm1 is de drijvende kracht achter je werknemers, laat de creativiteit van je organisatie de vrije loop en maakt offline werken vanaf elke locatie mogelijk.

Doe meer dan je voor mogelijk hield

Dankzij de Intel® Core™ processor1 biedt deze Chromebook Plus meer dan alleen hoogwaardige prestaties: hij tilt computergebruik naar een hoger niveau en maakt efficiënt multitasken mogelijk.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP01-1_1440x800

Geïntegreerde beveiliging

ChromeOS apparaten en de Chrome browser helpen voorkomen dat gebruikers ten prooi vallen aan schadelijke aanvallen en minimaliseren de schade wanneer dat onverhoopt toch gebeurt.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP01-2_1440x800

Biometrische beveiliging

Wachtwoorden zijn verleden tijd met de biometrische verificatie voor beveiligde medewerkerstoegang.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP01-3_1440x800

Blijf ook offline productief

De functie voor bestandssynchronisatie op de Chromebook Plus synchroniseert bestanden automatisch naar Bestandsbeheer, zodat Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties altijd toegankelijk zijn, zelfs wanneer je offline bent2.

Meer kracht, zodat je meer kunt doen

Met twee keer zoveel vermogen, snelheid, geheugen en opslag als andere apparaten, en een high-definition camera en scherm zijn je mensen in staat om hun beste prestaties te leveren3.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP02-1_1440x800

Alles wat je nodig hebt om dingen gedaan te krijgen

ChromeOS biedt medewerkers toegang tot hun favoriete productiviteits- en vergadertools zoals Zoom, Slack, Meet Google Workspace, Microsoft 365®5 en Teams. Managed Google Pay laat IT de belangrijkste zakelijke en privéapps implementeren en beheren.

Designer workplace near window. Intelligent creative millennial working with computer on new project. Businessman work from home. Home office concept. Toned image

Software- en hardwarefuncties die de productiviteit van medewerkers stimuleren

Onze apparaten hebben twee keer zoveel vermogen, snelheid, geheugen en opslag3. Combineer dat met ons moderne, cloudgerichte besturingssysteem en je mensen kunnen optimaal presteren, of ze nu op kantoor, thuis of ergens daartussenin zijn.

Businessman on the way to work, sustainable lifestyle

Krijg meer gedaan tegen lagere kosten

Verlaag je eigendomskosten met apparaten met een ROI van 245% over een periode van drie jaar2.

Full HD. Meeslepende kijkervaring

Het 15,6-inch 1080p antireflecterende FHD-scherm met smalle rand en optionele touchfunctionaliteit zorgt voor levende details, of je nu foto's aan het bewerken bent, streamt of je favoriete programma's kijkt.

 •  

  84,1%

  Screen-to-body ratio1

 •  

  300 nit

  Helderheid1

 •  

  16:9

  Beeldverhouding

Loepzuivere gesprekken

De Chromebook Plus heeft een 1080p FHD-webcam en AI-gebaseerde tools voor videogesprekken die helderheid en belichting optimaliseren. Zo kom jij altijd goed voor de dag, welke app je ook gebruikt.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP04-1_1440x800

Cameraschuif voor privacy

Verken zorgeloos het digitale landschap in de wetenschap dat je privacy beschermd wordt.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP04-2_1440x800

Acer TNR

Verbeter video-oproepen bij weinig licht met behulp van pixeldetectie, -diagnose en -blending.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP04-3_1440x800

Camera met automatische gezichtsbelichting

De belichting wordt automatisch aangepast aan de belichting van je gezicht.

In een handomdraai aangesloten

Met snelle WiFi 6E1- en Bluetooth 5.21-connectiviteit maak je verbinding met al je favoriete accessoires en apparaten.

 •  

  Thunderbolt 4

  Type-C

 •  

  USB 3.2 Gen 1

  Type A

 •  

  2.0

  HDMI

ChromeOS

Implementeer, beheer en beveilig je apparaten met de Chrome Enterprise Upgrade. De Chrome Enterprise Upgrade ontgrendelt de zakelijke functionaliteit van ChromeOS. Dropship apparaten direct naar medewerkers, klaar om op aan te melden en met zero-touch registratie.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP06-1_1440x800

Chrome Enterprise Upgrade

De Chrome Enterprise Upgrade vereenvoudigt je bedrijfsvoering. Verlaag kosten, vereenvoudig processen, beperk beveiligingsrisico's en breng het aantal vereiste IT-medewerkers aanzienlijk omlaag door al je apparaten op elke gewenste schaal te implementeren, te updaten en te beheren.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP06-2_1440x800

Zero-touch registratie

Met zero-touch registratie kunnen IT-teams ChromeOS apparaten dropshippen die automatisch voor zakelijk beheer worden geregistreerd zodra de gebruiker verbinding maakt met internet.

Duurzaamheid

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie6 geeft deze Chromebook Plus gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP07-1_720x400​

Minder plastic afval in de oceaan

Voor het OceanGlassTM touchpad van deze Chromebook Plus hebben we gerecycled plastic gebruikt dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP07-2_720x400

Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/CBE595-2T)

Zoek een Acer Chromebook Plus 515 (CBE595-2/CBE595-2T) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties van dit apparaat kunnen per regio en/of model verschillen.
2 IDC Business Value Snapshot, gesponsord door Google ChromeOS, The Business Value of ChromeOS, doc #US50055223, januari 2023
3 Vergeleken met de best verkopende Chromebooks tussen juli en december 2022.
4 Een internetverbinding is voor deze functie vereist. Download vereist. Vrije opslagruimte in Drive vereist.
5Extra functionaliteit is beschikbaar met een Microsoft 365®-abonnement. Microsoft, Excel en PowerPoint zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation.
6 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. Daadwerkelijke batterijduur verschilt per model en configuratie.
MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer