Acer Chromebook
Plus Enterprise 514

Een Chromebook die is gemaakt voor dynamische werkstijlen

Acer_Chromebook_Plus_514_aplus_hero
De Acer Chromebook Plus Enterprise 514 beschikt over een AMD Ryzen™ 7520 C-Series processor1 en het grote 14-inch 16:10 WUXGA-scherm (1920x1200) zorgt ervoor dat medewerkers overal productief kunnen blijven, wat hun taak ook is. Met twee keer zoveel snelheid, geheugen en opslagruimte2 – met daarbij populaire apps – heb je de kracht om meer te doen. Dit apparaat wordt geleverd met Chrome Enterprise Upgrade standaard ontgrendeld.
 • 300x150-1
 • 14 inch
 • 300x150-3
 • 300x150-4
 • 300x150-5

Breid de mogelijkheden van je Chromebook uit

De AMD Ryzen™ 7520 C-Series processor1 in deze Chromebook Plus levert, in combinatie met vier hoogwaardige 'Zen 2' CPU-cores en toonaangevende AMD RDNA™ 2-graphics, snelle opstarttijden en responsieve prestaties. Zo hebben zakelijke Chromebook-gebruikers alles wat ze op het gebied van productiviteit en samenwerkingsapps tegenwoordig nodig hebben.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP01_Expand Your Chromebook’s Potential

Meer kracht, zodat je meer kunt doen

Doe meer met Chromebook Plus. Twee keer zoveel snelheid. Twee keer zoveel geheugen. Twee keer zoveel opslagruimte2. En Google functies op basis van AI waarmee je medewerkers meer voor elkaar krijgen en die de creativiteit van je bedrijf alle ruimte geven.

Acer Chromebook Plus 514_KSP02_Do More with Chromebook Plus
 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP02-1_Crystal Clear Video Calls, Powered by AI_1440x800

  Kristalheldere videogesprekken, aangestuurd door AI

  Optimaliseer de videovergaderingen en virtuele meetings van je bedrijf met een 1080p webcam en ingebouwde videotools die automatisch de helderheid en belichting verbeteren, ruis onderdrukken en achtergronden vervagen. Medewerkers kunnen hun microfoon dempen en de camera uitschakelen voor betere beveiliging en meer privacy.

 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP02-2_The apps you need to make magic_1440x800

  De apps die je nodig hebt om te stralen

  Met de ingebouwde Google Foto's app op je Chromebook Plus krijg je toegang tot geavanceerde functies als de Magische gum met AI, waarmee je ongewenste onderwerpen eenvoudig kunt verwijderen, en een HDR-effect om de helderheid en het contrast te verbeteren. Je kunt ook de nieuwe videotools gebruiken om in een handomdraai hoogwaardige video's te maken.

 • Girl Friends Video Chat Connection Concept; Shutterstock ID 381160861; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

  Open je bestanden zowel online als offline

  Medewerkers kunnen overal offline werken dankzij File sync3. File sync op je Chromebook Plus zorgt ervoor dat je bestanden uit Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties altijd toegankelijk zijn.

Design dat gezien mag worden

Deze Chromebook Plus beschikt over een groot scherm van 14 inch WUXGA (1920 X 1200) met een dunne rand4 en een niet-reflecterende coating, zodat je zelfs bij fel licht productief kunt blijven. Met het optionele touchscreen wordt navigeren nog eenvoudiger en praktischer.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP3_Designed To Be Seen

Ononderbroken entertainment

Dankzij de DTS® Audio en een snel oplaadbare5 batterij met een batterijduur van 12 uur6 is deze 14-inch Chromebook Plus ideaal voor medewerkers die onderweg willen werken. Neem hem overal mee naartoe en geniet ook zonder de adapter van hoogwaardige audio uit de twee naar boven gerichte speakers.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP04_Uninterrupted Entertainment

Optimale connectiviteit

Geef je productiviteit een boost met onder andere optionele toetsenbordverlichting, WiFi 6E, Bluetooth 5.1, een ingebouwde HDMI-poort, een USB 3.2 Gen1 Type-A-poort en twee USB 3.2 Gen1 Type-C-poorten.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP05_Complete Connectivity

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Onafhankelijke tests tonen aan dat deze krachtige Chromebook Plus voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H7.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP06_Stylishly Rugged

ChromeOS

Implementeer, beheer en beveilig je apparaten met de Chrome Enterprise Upgrade. De Chrome Enterprise Upgrade ontgrendelt de zakelijke functionaliteit van ChromeOS. Dropship apparaten direct naar medewerkers, klaar om op aan te melden en met zero-touch registratie.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP8_ChromeOS
 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP8-1_Chrome Enterprise Upgrade_1440x800

  Chrome Enterprise Upgrade

  De Chrome Enterprise Upgrade vereenvoudigt je bedrijfsvoering. Verlaag kosten, vereenvoudig processen, beperk beveiligingsrisico's en breng het aantal vereiste IT-medewerkers aanzienlijk omlaag door al je apparaten op elke gewenste schaal te implementeren, te updaten en te beheren.

 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP8-2_Zero-touch Enrollment_1440x800

  Zero-touch registratie

  Met zero-touch registratie kunnen IT-teams ChromeOS apparaten dropshippen die automatisch voor zakelijk beheer worden geregistreerd zodra de gebruiker verbinding maakt met internet.

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie8 geeft deze Chromebook gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP08_Designed for Sustainability
 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP11-1_Reuse – Less Plastic Waste in the Ocean_720x400​

  Minder plastic afval in de oceaan

  Voor het OceanGlass™ touchpad van deze Chromebook Plus hebben we gerecycled plastic gebruikt dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP11-2_Recycle – Conserve Natural Resources_720x400

  Behoud van natuurlijke hulpbronnen

  Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Plus Enterprise 514 (CBE574-1/CBE574-1T)

Zoek een Acer Chromebook Plus 514 (CBE574-1/CBE574-1T) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Vergeleken met de best verkopende Chromebooks tussen juli 2022 en december 2022.
3 Een internetverbinding is voor deze functie vereist. Download vereist. Vrije opslagruimte in Drive vereist.
4 'Dunne rand' verwijst naar de linker- en rechterrand.
5 Laadt in 30 minuten op tot een batterijduur van 30 minuten.
6 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
7 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
8 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.