Acer Chromebook
Plus 515

Een Chromebook die is gemaakt voor je dynamische leven

Met de 13e generatie Intel® Core™ i7processor1 en een groot Full HD-scherm van 15,6 inch is de Acer Chromebook Plus 515 gemaakt om je productiviteit een boost te geven. Met twee keer zoveel snelheid, geheugen en opslagruimte2 – met daarbij populaire apps – heb je de kracht om meer te doen.

Breid de mogelijkheden van je Chromebook uit

Met de 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 biedt deze Chromebook Plus meer dan alleen hoogwaardige prestaties, door het computergebruik naar een hoger niveau te tillen en efficiënt multitasken mogelijk te maken.

Meer kracht, zodat je meer kunt doen

Doe meer met Chromebook Plus. Twee keer zoveel snelheid. Twee keer zoveel geheugen. Twee keer zoveel opslagruimte2. Met functies van Google en Adobe met AI-ondersteuning, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

 • Kristalheldere videogesprekken, aangestuurd door AI

  Dankzij de 1080p-webcam en de ingebouwde tools voor videogesprekken met AI-ondersteuning, die automatisch de helderheid en belichting verbeteren, ruis onderdrukken en achtergronden vervagen, zie je er altijd op je best uit en ben je goed te verstaan, welke app je ook gebruikt. Je kunt voor meer privacy met één druk op de knop je microfoon dempen en je camera uitschakelen.

 • De apps die je nodig hebt om te stralen

  Raak geïnspireerd door de ingebouwde Google Foto's app op je Chromebook Plus. Krijg toegang tot geavanceerde functies als de Magische gum met AI-ondersteuning, waarmee je ongewenste onderwerpen eenvoudig kunt verwijderen, en een HDR-effect om de helderheid en het contrast te verbeteren. Je kunt ook de nieuwe videotools gebruiken om in een handomdraai hoogwaardige video's te maken.

 • Open je bestanden zowel online als offline

  Geen WiFi? Geen probleem. Profiteer van twee keer zoveel opslagruimte2 en synchroniseer je bestanden op je Chromebook Plus zodat je altijd je Google Docs, Sheets en Presentaties kunt openen, zowel online als offline3. Zo kun je altijd aan de slag wanneer je geïnspireerd raakt.

Design dat gezien mag worden

Deze Chromebook Plus heeft een groot Full HD-scherm van 15,6 inch met een dunne rand4 en een niet-reflecterende coating, zodat je zelfs bij fel licht productief kunt blijven. Met het optionele touchscreen wordt navigeren nog eenvoudiger en praktischer.

De hele dag krachtig. De hele dag bezig.

Dankzij de DTS® Audio en een snel oplaadbare5 batterij met een batterijduur van 10 uur6 is deze 15-inch Chromebook Plus ideaal voor entertainment onderweg. Neem hem overal mee naartoe en geniet ook zonder de adapter van hoogwaardige audio uit de twee naar boven gerichte speakers.

Optimale connectiviteit

Geef je productiviteit een boost met onder andere optionele toetsenbordverlichting, WiFi 6E, Bluetooth 5.1, een ingebouwde HDMI-poort, een USB 3.2 Gen1 Type-A-poort en twee USB 3.2 Gen1 Type-C-poorten.

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Onafhankelijke tests tonen aan dat deze krachtige Chromebook Plus voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H7.

Duurzaam design

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie8 geeft deze Chromebook Plus gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

 • Minder plastic afval in de oceaan

  Voor het OceanGlass™ touchpad van deze Chromebook Plus hebben we gerecycled plastic gebruikt dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

 • Behoud van natuurlijke hulpbronnen

  Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Plus 515 (CB515-2H/CB515-2HT)

Zoek een Acer Chromebook Plus 515 (CB515-2H/CB515-2HT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Vergeleken met de best verkopende Chromebooks tussen juli 2022 en december 2022.
3 Een internetverbinding is voor deze functie vereist. Download vereist. Vrije opslagruimte in Drive vereist.
4 'Dunne rand' verwijst naar de linker- en rechterrand.
5 Laadt in 30 minuten op tot een batterijduur van 30 minuten.
6 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
7 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
8 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.