Acer Chromebook Plus 514

Een Chromebook die is gemaakt voor je dynamische leven

Google_CBX_RGB_Horizontal_Full-Color
Chromebook Plus 514_Craasneto_hreo
Met een Intel® Core™ processor1 en een groot Full HD-scherm van 14 inch is de Acer Chromebook Plus 514 gemaakt om je productiviteit een boost te geven. Met twee keer zoveel snelheid, geheugen en opslagruimte2 – met daarbij populaire apps – heb je de kracht om meer te doen.
  • 300x150-1
  • 300x150-2
  • 300x150-3
  • 300x150-4

Breid de mogelijkheden van je Chromebook uit

Dankzij de Intel® Core™ processor1 biedt deze Chromebook Plus meer dan alleen hoogwaardige prestaties: hij tilt het computergebruik naar een hoger niveau en maakt efficiënt multitasken mogelijk.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP01

Meer kracht, zodat je meer kunt doen

Doe meer met Chromebook Plus. Twee keer zoveel geheugen. Twee keer zoveel opslagruimte2. Met apps van Google en Adobe met AI-ondersteuning, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Blank isolated laptop screen with copy space.  Female hands in yellow cardigan typing. Work place. View from behind the shoulder
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-1​
Kristalheldere videogesprekken, ondersteund door AI

Dankzij de 1080p-webcam en de ingebouwde tools voor videogesprekken met AI-ondersteuning, die automatisch de helderheid en belichting verbeteren, ruis onderdrukken en achtergronden vervagen, zie je er altijd op je best uit en ben je goed te verstaan, welke app je ook gebruikt. Je kunt voor meer privacy met één druk op de knop je microfoon dempen en je camera uitschakelen.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-2
De apps die je nodig hebt om te stralen

Raak geïnspireerd door de ingebouwde Google Foto's app op je Chromebook Plus. Krijg toegang tot geavanceerde functies als de Magische gum met AI-ondersteuning, waarmee je ongewenste onderwerpen eenvoudig kunt verwijderen, en een HDR-effect om de helderheid en het contrast te verbeteren. Je kunt ook de nieuwe videotools gebruiken om in een handomdraai hoogwaardige video's te maken.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-3
Open je bestanden zowel online als offline

Geen WiFi? Geen probleem. Profiteer van twee keer zoveel opslagruimte2 en synchroniseer je bestanden op je Chromebook Plus zodat je altijd je Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties kunt openen, zowel online als offline3. Zo kun je altijd aan de slag wanneer je geïnspireerd raakt.

Design dat gezien mag worden

Deze Chromebook Plus heeft een groot Full HD-scherm van 14 inch met een dunne rand1 en een antireflectiecoating, zodat je zelfs bij fel licht productief kunt blijven. Met het optionele touchscreen wordt navigeren nog eenvoudiger en praktischer.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP03

De hele dag energie. De hele dag actief.

Dankzij DTS® Audio en een snel oplaadbare4 batterij met een batterijduur van 9,5 uur5 is deze Chromebook Plus ideaal voor entertainment onderweg. Neem hem overal mee naartoe en geniet ook zonder de adapter van hoogwaardige audio uit de twee naar boven gerichte speakers.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP04

Volledige connectiviteit

Geef je productiviteit een boost met onder andere optionele toetsenbordverlichting, WiFi 6E, Bluetooth 5.1, een ingebouwde MicroSD-kaartlezer, twee USB 3.2 Gen1 Type-A-poorten en USB 3.2 Gen1 Type-C-poorten.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP05

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Onafhankelijke tests tonen aan dat deze krachtige Chromebook Plus voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD 810H6.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP06

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie7 geeft deze Chromebook Plus gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP07
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP07-1_720x400​
Minder plastic afval in de oceaan

Voor het OceanGlassTM touchpad van deze Chromebook Plus hebben we gerecycled plastic gebruikt dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP07-2_720x400
Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/CB514-4HT)

Zoek een Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/CB514-4HT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties van dit apparaat kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Vergeleken met de best verkopende Chromebooks tussen juli en december 2022.
3. Een internetverbinding is voor deze functie vereist. Download vereist. Vrije opslagruimte in Drive vereist.
4. Laadt in 30 minuten op tot een batterijduur van 50%.
5. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. Daadwerkelijke batterijduur verschilt per model.
6. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en toekomstige prestaties niet in alle situaties garandeert. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer
7. EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.