Acer Chromebook
Plus 514

Een Chromebook die is gemaakt voor je dynamische leven

Video bekijken
Acer_Chromebook_Plus_514_aplus_hero
Met een AMD Ryzen™ 7520 C-Series processor1 en een groot scherm van 14 inch 16:10 WUXGA (1920 X 1200) is de Acer Chromebook Plus 514 gemaakt om je productiviteit een boost te geven. Met twee keer zoveel snelheid, geheugen en opslagruimte2 – met daarbij populaire apps – heb je de kracht om meer te doen.
 • 300x150-1
 • 300x150-3
 • 300x150-4
 • 300x150-5

Breid de mogelijkheden van je Chromebook uit

De AMD Ryzen™ 7520 C-Series processor1 in deze Chromebook Plus levert, in combinatie met vier hoogwaardige 'Zen 2' CPU-cores en toonaangevende AMD RDNA™ 2-graphics, snelle opstarttijden en responsieve prestaties. Zo hebben zakelijke Chromebook-gebruikers alles wat ze op het gebied van productiviteit en samenwerkingsapps tegenwoordig nodig hebben.

Acer Chromebook Plus 514_KSP01_Expand Your Chromebook’s Potential

Meer kracht, zodat je meer kunt doen

Doe meer met Chromebook Plus. Twee keer zoveel snelheid. Twee keer zoveel geheugen. Twee keer zoveel opslagruimte2. Met functies van Google en Adobe met AI-ondersteuning, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Acer Chromebook Plus 514_KSP02_Do More with Chromebook Plus
 • Acer Chromebook Plus 515_KSP03-1_Crystal Clear Video Calls, Powered by AI_1400x800

  Kristalheldere videogesprekken, aangestuurd door AI

  Dankzij de 1080p-webcam en de ingebouwde tools voor videogesprekken met AI-ondersteuning, die automatisch de helderheid en belichting verbeteren, ruis onderdrukken en achtergronden vervagen, zie je er altijd op je best uit en ben je goed te verstaan, welke app je ook gebruikt. Je kunt voor meer privacy met één druk op de knop je microfoon dempen en je camera uitschakelen.

 • Acer Chromebook Plus 515_KSP03-2_The Apps You Need to Make Magic_1440x800

  De apps die je nodig hebt om te stralen

  Raak geïnspireerd door de ingebouwde Google Foto's app op je Chromebook Plus. Krijg toegang tot geavanceerde functies als de Magische gum met AI-ondersteuning, waarmee je ongewenste onderwerpen eenvoudig kunt verwijderen, en een HDR-effect om de helderheid en het contrast te verbeteren. Je kunt ook de nieuwe videotools gebruiken om in een handomdraai hoogwaardige video's te maken.

 • Acer Chromebook Plus 515_KSP03-3_Access Your Files, Online or Off_1440x800

  Open je bestanden zowel online als offline

  Geen WiFi? Geen probleem. Profiteer van twee keer zoveel opslagruimte2 en synchroniseer je bestanden op je Chromebook Plus zodat je altijd je Google Docs, Sheets en Presentaties kunt openen, zowel online als offline3. Zo kun je altijd aan de slag wanneer je geïnspireerd raakt.

Design dat gezien mag worden

Deze Chromebook Plus beschikt over een groot scherm van 14 inch WUXGA (1920 X 1200) met een dunne rand4 en een niet-reflecterende coating, zodat je zelfs bij fel licht productief kunt blijven. Met het optionele touchscreen wordt navigeren nog eenvoudiger en praktischer.

Acer Chromebook Plus 514_KSP04_Designed To Be Seen

De hele dag krachtig. De hele dag bezig.

Dankzij de DTS® Audio en een snel oplaadbare5 batterij met een batterijduur van 12 uur6 is deze 14-inch Chromebook Plus ideaal voor entertainment onderweg. Neem hem overal mee naartoe en geniet ook zonder de adapter van hoogwaardige audio uit de twee naar boven gerichte speakers.

Acer Chromebook Plus 514_KSP05_All Day Energy. All Day Doing

Optimale connectiviteit

Geef je productiviteit een boost met onder andere optionele toetsenbordverlichting, WiFi 6E, Bluetooth 5.1, een ingebouwde HDMI-poort, een USB 3.2 Gen1 Type-A-poort en twee USB 3.2 Gen1 Type-C-poorten.

Acer Chromebook Plus 514_KSP06_Complete Connectivity

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Onafhankelijke tests tonen aan dat deze krachtige Chromebook Plus voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H7.

Acer Chromebook Plus 514_KSP07_Stylishly Rugged

Duurzaam design

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie8 geeft deze Chromebook Plus gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

Acer Chromebook Plus 514_KSP08_Designed for Sustainability
 • Acer Chromebook Plus 515_KSP09-1_Reuse – Less Plastic Waste in the Ocean_720x400​

  Minder plastic afval in de oceaan

  Voor het OceanGlass™ touchpad van deze Chromebook Plus hebben we gerecycled plastic gebruikt dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je met je vingers over het oppervlak gaat.

 • Acer Chromebook Plus 515_KSP09-2_Recycle – Conserve Natural Resources_720x400

  Behoud van natuurlijke hulpbronnen

  Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Plus 514 (CB514-3H/CB514-3HT)

Zoek een Acer Chromebook Plus 514 (CB514-3H/CB514-3HT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties van deze AMD Chromebook kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Vergeleken met de best verkopende Chromebooks tussen juli 2022 en december 2022.
3 Een internetverbinding is voor deze functie vereist. Download vereist. Vrije opslagruimte in Drive vereist.
4 'Dunne rand' verwijst naar de linker- en rechterrand.
5 Laadt in 30 minuten op tot een batterijduur van 30 minuten.
6 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
7 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
8 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.