Acer Chromebook
Enterprise Spin 714

Ontworpen voor productiviteit

Voor wie overal productief wil kunnen zijn, is er de krachtige Acer Chromebook Enterprise Spin 714. Deze Chromebook is voorzien van Intel vPro®, heeft een Intel® Evo™ design en biedt een 16:10 14-inch scherm1. Ook is het apparaat uitgerust met de 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 en voldoet het aan de militaire duurzaamheidsnorm8. De Chrome Enterprise Upgrade is standaard ontgrendeld.

Krachtige prestaties

Dit krachtige Chromebook Enterprise apparaat biedt je dankzij Intel vPro®, een Intel® Evo™ design en een 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 10% betere prestaties2 in vergelijking met eerdere generaties. Je beschikt dus altijd over voldoende kracht en snelheid.

Levendige beelden

Dit 16:10 Chromebook Enterprise apparaat met een 14-inch WUXGA (1920 X 1200) IPS-scherm met dunne rand1 en 100% sRGB-dekking biedt je niet alleen levendige, uiterst nauwkeurige kleuren, maar bovendien een grotere schermhoogte.

De kracht achter je werk

Met de snel oplaadbare batterij die 10 uur3 meegaat, kun je na nog geen 30 minuten4 opladen weer zo’n vier uur vooruit, zodat je sneller dan ooit tevoren aan de slag kunt.

Online Medical Consultancy, Appointment Concept

Verbluffende helderheid voor videovergaderingen

Dit Chromebook Enterprise apparaat heeft twee naar boven gerichte luidsprekers, een dubbele microfoon en een ingebouwde MIPI 2K-webcam met een privacyklepje en ruisonderdrukkingstechnologie, zodat je profiteert van kraakhelder beeld en geluid, zelfs bij weinig licht.

KSP03-2_Quick-charging_Stylus_1440x800

Snel oplaadbare stylus

De USI-stylus beschikt over 4096 drukgevoeligheidsniveaus5 en kantelgevoeligheid voor een realistisch gevoel en nauwkeurige bewegingen. In het dockingstation wordt de stylus snel opgeladen: na slechts 15 minuten kun je weer 240 minuten lang aan de slag.

KSP03-3_Fully Connected_1440x800

Boordevol functies

Geef je productiviteit een boost met functionaliteit zoals WiFi 6E, Bluetooth 5.1, Corning® Gorilla® Glass touchscreen en touchpad, toetsenbordverlichting, een ingebouwde HDMI-poort, een USB Type-A-poort en twee USB Type-C-poorten met de nieuwste Thunderbolt™ 4 technologie.

Geluid zonder vervorming

Dankzij DTS® Audio en een ingebouwde Smart Amplifier geniet je van een diepere bas en hoogwaardiger geluid zonder vervorming, en worden de luidsprekers beschermd tegen schade wanneer je het volume opschroeft.

Acer Antimicrobial Design6, 7

Dit Chromebook Enterprise apparaat is voorzien van een touchscreen met antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass. De antimicrobiële eigenschappen beschermen de aanraakoppervlakken tegen vlekken en geurveroorzakende bacteriën.

Ingebouwde vingerafdruklezer1

De optionele ingebouwde vingerafdruklezer biedt je een snelle en veilige manier om je apparaat te ontgrendelen. En omdat vingerafdrukgegevens lokaal worden opgeslagen, ben je er zeker van dat je gegevens veilig zijn.

Het gemak van een convertible

Gebruik je 2-in-1 Chromebook Enterprise apparaat op een compleet nieuwe manier. Dankzij de 360-graden convertible modi heb je de flexibiliteit om in een handomdraai te schakelen tussen tablet, laptop, tent en staande modus.

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit Chromebook Enterprise apparaat voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H8.

ChromeOS

Implementeer, beheer en beveilig je apparaten met de Chrome Enterprise Upgrade. De Chrome Enterprise Upgrade ontgrendelt de zakelijke functionaliteit van ChromeOS. Dropship apparaten direct naar medewerkers, klaar om op aan te melden en met zero-touch registratie.

KSP09-1_Chrome Enterprise Upgrade_1440x800

Chrome Enterprise Upgrade

De Chrome Enterprise Upgrade vereenvoudigt je bedrijfsvoering. Verlaag kosten, vereenvoudig processen, beperk beveiligingsrisico's en breng het aantal vereiste IT-medewerkers aanzienlijk omlaag door al je apparaten op elke gewenste schaal te implementeren, te updaten en te beheren.

KSP09-2_Zero-touch Enrollment_1440x800

Zero-touch registratie

Met zero-touch registratie kunnen IT-teams ChromeOS apparaten dropshippen die automatisch voor zakelijk beheer worden geregistreerd zodra de gebruiker verbinding maakt met internet.

KSP10_Designed for Sustainability_1440x800

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie9 geeft dit Chromebook Enterprise apparaat gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

KSP10-2_Recycle – Conserve Natural Resources_1440x800

Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Kies je perfecte Acer Chromebook Enterprise Spin 714 (CP714-2W/CP714-2WN)

Zoek een Acer Chromebook Enterprise Spin 714 (CP714-2W/CP714-2WN) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
Deze benchmark is gebaseerd op een interne Acer test, uitgevoerd op een Intel® Core™ i5 Chromebook. Deze benchmarkresultaten zijn gebaseerd op de vroegtijdige samples.
De batterijduur kan variëren afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
Gebaseerd op de specificaties van het Intel® Evo™ platform.
Het scherm van deze Chromebook (Acer Chromebook Enterprise Spin 714) met USI-stylus ondersteunt het USI 2.0-protocol. Ook kun jeeen USI 2.0-stylus van een andere fabrikant met dit apparaat gebruiken. De dockbare stylus die bij dit apparaat wordt geleverd, is gebaseerd op het USI 1.0-protocol met ondersteuning voor kantelfunctionaliteit. Dockbare stylus verwijst naar de stylus die wordt geleverd bij een Chromebook met stylus.
Acer Antimicrobial Design kan per model/regio variëren. Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass en antimicrobiële technologie met zilverionen, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.
De antimicrobiële bescherming is beperkt tot oppervlakken die worden aangeraakt. Bij producten met het Acer Antimicrobial Design zijn de antimicrobiële oplossingen toegepast op geselecteerde oppervlakken die veel worden aangeraakt.
MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.