Acer Chromebook
Enterprise 514

De drijvende kracht achter je bedrijf

Video bekijken
Acer_Chromebook_Enterprise_Spin_514_AGW_Hero_large
Onder de elegante aluminium bovenklep van de Acer Chromebook 514 schuilt een krachtige laptop met een 11e generatie Intel® Core™ processor. Dankzij de geoptimaliseerde vergadermogelijkheden kunnen power users zowel op kantoor als daarbuiten werken en profiteren van veilige cloudtechnologie waarmee ze naadloos kunnen schakelen tussen hun werk-, thuis- en hobbyprojecten.
  • Intel 11th Gen Core i7 Badge
  • logo_Chrome Enterprise
  • MIL-STD-810H

Krachtige prestaties

Onderweg heb je een laptop nodig die jouw drukke leven kan bijbenen. De 11e generatie Intel® Core™ i7 processor1 zorgt niet alleen voor maximaal 40% prestatieverbetering ten opzichte van eerdere generaties, maar zorgt er bovendien voor dat de Chromebook in minder dan een seconde uit de slaapstand kan worden gehaald. Deze laptop heeft ook een cameraklepje om je privacy te beschermen wanneer je de webcam niet gebruikt.

Acer Chromebook 514 AGW

Optimaal beheer

Chrome Enterprise vereenvoudigt je bedrijfsvoering. Verlaag kosten, stroomlijn processen, beperk beveiligingsrisico's en breng het aantal vereiste IT-resources aanzienlijk omlaag door al je apparaten op elke gewenste schaal te implementeren, te updaten en te beheren. Met zero-touch registratie kunnen IT-teams Chrome OS-apparaten dropshippen die automatisch voor zakelijk beheer worden geregistreerd zodra de gebruiker verbinding maakt met internet.

Acer_Chromebook_Enterprise_Spin_514_AGW_KSP02_large

Volledig verbonden

Deze Chromebook is speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van zakelijke gebruikers en beschikt over een keur aan handige functies. Met WiFi 6, een Corning® Gorilla® Glass touchpad, toetsenbordverlichting, een ingebouwde HDMI-poort, twee USB Type-C poorten met de nieuwste Thunderbolt™ 4 technologie los je alledaagse problemen efficiënt op.

Acer Chromebook 514 AGW

Stijlvol, robuust, convertible

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Deze convertible Chromebook heeft een metalen behuizing met een gestroomlijnd, versterkt ontwerp en een stijlvolle, moderne look. Onafhankelijke tests tonen aan dat het apparaat voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD 810H2.

Acer Chromebook 514 AGW

Vingerafdruksensor

Er zit een optionele ingebouwde vingerafdruklezer naast het toetsenbord. Zo beschikken gebruikers over een snelle en veilige manier om zonder wachtwoord hun Chromebook te ontgrendelen en in te loggen. De vingerafdrukken van gebruikers worden op de Chromebook zelf en niet in de cloud opgeslagen, zodat ze altijd veilig zijn.

Acer Chromebook 514 AGW

Communiceer in stijl

Geniet van prachtig geluid zonder dat je een bank hoeft te overvallen. Geavanceerde audiotechnologieën zoals DTS® Audio en de ingebouwde Smart Amplifier zorgen voor geluid van hogere kwaliteit zonder vervorming, en een dieper basgeluid. Bovendien beschermen ze de luidsprekers tegen schade als je het volume opschroeft tot 256%3 hoger dan bij standaardlaptops. In combinatie met een Full HD MIPI-webcam worden je conference calls nog aangenamer.

Acer Chromebook 514 AGW

Kies je perfecte Acer Chromebook 514 (CB514-1W/CB514-1WT)

Zoek een Acer Chromebook 514 (CB514-1W/CB514-1WT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
3. Het volume ligt tussen de 180% en 256% hoger dan bij standaardlaptops, afhankelijk van de bestanden die op deze Chromebook worden afgespeeld.
* MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.
De ErP-documentatie (Energy-related Product Directive) voor je Acer-product is hier beschikbaar.