Acer Chromebook 515

Acer Chromebook 515 AGW Source
De Acer Chromebook 515 is voorzien van een groot 15,6-inch Full HD-scherm en een 11e generatie Intel® Core™ i7 processor1. De Chromebook biedt geoptimaliseerde vergaderfunctionaliteit met beveiligde cloudtechnologie, zodat hybride medewerkers moeiteloos kunnen schakelen tussen werk, privé en hobbyprojecten.
  • Intel 11th Gen Core i7 Badge
  • DTS Grad&ient Orange
  • MIL-STD-810H

Krachtige prestaties

Onderweg heb je een laptop nodig die jouw drukke leven kan bijbenen. De 11e generatie Intel® Core™ i7 processor1 zorgt niet alleen voor maximaal 40% prestatieverbetering ten opzichte van eerdere generaties, maar zorgt er bovendien voor dat de Chromebook in minder dan een seconde uit de slaapstand kan worden gehaald.

Acer Chromebook 515 AGW Source

Geoptimaliseerd voor hybride medewerkers

Geniet van prachtig geluid zonder dat je een bank hoeft te overvallen. Met DTS® Audio en de ingebouwde Smart Amplifier geniet je van geluid van hogere kwaliteit zonder vervorming en een diepere bas. Bovendien beschermen ze de luidsprekers tegen schade als je het volume opschroeft tot 256%2 hoger dan bij standaardlaptops. Geweldig geluid, twee ingebouwde microfoons en een webcam met een ingebouwd klepje maken dit apparaat de ideale keuze voor hybride medewerkers.

Acer Chromebook 515 AGW Source

Robuust en stijlvol

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Deze Chromebook heeft een metalen bovenklep met een gestroomlijnd, versterkt ontwerp en een stijlvolle, moderne look. Onafhankelijke tests tonen aan dat het apparaat voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H3.

Acer Chromebook 515 AGW Source

Volledig verbonden

Deze Chromebook is speciaal ontworpen voor de behoeften van zakelijke gebruikers. Hij is opgewassen tegen alledaagse uitdagingen van een hybride werkstijl dankzij allerlei handige functies zoals WiFi 6, een ingebouwde HDMI-poort, een USB 3.2 Gen 1 Type-A-poort en twee USB 3.2 Gen 2 Type-C-poorten met een gegevensoverdrachtsnelheid van tot wel 10 Gpbs.

Acer Chromebook 515 AGW Source

Vingerafdruksensor en numeriek toetsenblok

Er zit een ingebouwde vingerafdruklezer naast het toetsenbord. Zo beschikken gebruikers over een snelle en veilige manier om zonder wachtwoord hun Chromebook te ontgrendelen en in te loggen. Je vingerafdrukken worden lokaal en niet in de cloud opgeslagen, zodat ze altijd veilig zijn. Bovendien kun je met het ingebouwde numerieke toetsenblok sneller gegevens en cijfers invoeren zonder dat je ze eerst moet zoeken in de rij toetsen boven aan het toetsenbord.

Acer Chromebook 515 AGW Source

Robuust en glad touchpad

Tikken, vegen, scrollen en zoomen gaat soepeler dan ooit. De touchpad van Corning® Gorilla® glas en de toetsenbordverlichting bieden de optimale invoercontrole die je mag verwachten van een slijtvaste en hoogwaardige Chromebook. Doordat het touchpad tegen krassen en putjes bestand is, blijft het er als nieuw uitzien.

Acer Chromebook 515 AGW Source

Kies je perfecte Acer Chromebook 515 (CB515-1W/CB515-1WT)

Zoek een Acer Chromebook 515 (CB515-1W/CB515-1WT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Het volume ligt tussen de 180% en 256% hoger dan bij standaardlaptops, afhankelijk van de bestanden die op deze Chromebook worden afgespeeld.
3. MIL-STD 810H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.