Acer Chromebook 511

Portable & Classroom-ready

De Acer Chromebook 511 is onze nieuwste 11-inch Chromebook voor het onderwijs. Met het optionele 11,6-inch IPS-beeldscherm, repareerbare toetsenbord en webcam met privacysluiter zijn leerlingen klaar om nog beter te presteren op school.

Toekomstbestendige processor

Profiteer van een lange batterijduur en responsieve software dankzij de nieuwste Intel® processor. The extra performance and advanced Intel Wi-Fi 6E with optional 4G LTE ensure classroom projects run smoothly and consistently.

Robuuste duurzaamheid

Deze robuuste Chromebook is MIL-STD-810H-gecertificeerd4 en heeft bredere scharnieren, een schokabsorberende versteviging die het apparaat beschermt tegen een val tot maar liefst 122 cm en een morsbestendig toetsenbord dat de interne onderdelen beschermt tegen tot wel 330 ml vloeistof.

Volledig uitgerust toetsenbordontwerp

The serviceable keyboard design with mechanically anchored keys protects from accidental key removal while also allowing quick keyboard replacement with the removal of just two screws.

Powering Your Studies

Met een batterijduur van 10 uur1 kun je lekker lang doorwerken. Je hoeft de krachtige batterij maar één keer op te laden voor een hele dag les zonder dat je de adapter nodig hebt.

Chrome Education Upgrade met Zero-touch aanmelding

The Chrome Education Upgrade with zero-touch enrollment leverages your Chromebook’s full capabilities to mitigate rising teacher workloads and simplify device enrollment into school domains.

Duurzaam ontwerp

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, een energiezuinig ontwerp en EPEAT-registratie4 geeft deze laptop gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat afval te verminderen.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_6-1
Minder plastic afval in de oceaan

Deze Chromebook maakt gebruik van gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland in het OceanGlass™ touchpad, waardoor het slanke touchpad aanvoelt als glas wanneer je er met je vingers over beweegt.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_6-2
Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Onze verpakkingen van gegoten pulp zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_6-3
TCO-gecertificeerd4

In sommige landen worden de configuraties van deze laptop geleverd met TCO-certificering, 's werelds toonaangevende duurzaamheidscertificaat voor IT-producten. Deze certificering laat zien hoe betrokken Acer is bij herstel van het milieu door meer milieubewuste ontwerpen en bedrijfsmodellen.

Kies je perfecte Acer Chromebook 511 (C736)

Zoek een Acer Chromebook 511 (C736) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 De batterijduur kan variëren afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
2 EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.
3 De volgende modellen van Acer Chromebook 511 zijn gecertificeerd volgens TCO: C736LT-TCO, C736L-TCO, C736T-TCO en C736-TCO.4 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
4 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.