Acer Chromebook 511

Treed buiten de gebaande paden met de Acer Chromebook 511. Deze Chromebook is niet alleen een van de beste laptops voor leerlingen op de markt, maar is bovendien voorzien van een uniek OceanGlass™ touchpad dat afval in de natuur helpt te verminderen. Leerlingen blijven betrokken en krijgen meer voor elkaar in het klaslokaal dankzij een geavanceerde processor, duurzaamheid volgens militaire normen en een lange batterijduur.

Toekomstbestendige processor

Profiteer van een lange batterijduur en responsieve software dankzij de nieuwste Intel® processor. Met extra computerkracht verlopen projecten in het klaslokaal soepeler en worden taken sneller afgerond. De geavanceerde Intel Wi-Fi 6 technologie (802.11ax) biedt tot drie keer hogere snelheden vergeleken met standaard Wi-Fi 5.

Duurzaam volgens militaire normen

De impactbestendige behuizing voldoet aan militaire normen (MIL-STD 810H2) en is bestand tegen alle vormen van slijtage door dagelijks gebruik. De schokabsorberende versteviging en het versterkte ontwerp beschermen het apparaat tegen een val tot maar liefst 122 cm en een druk van maximaal 60 kg. De bredere scharnieren en verstevigde IO-poorten kunnen tegen een stootje en het unieke drainage-design van het toetsenbord beschermt interne onderdelen tegen tot wel 330 ml vloeistof.

Leerlinggericht ontwerp

Toetsenbordtoetsen zijn veilig voor onderzoekende kinderen dankzij de mechanische verankering. Bij het Easy Fix toetsenbord zijn deze toetsen moeilijk te verwijderen en eenvoudig te vervangen, waardoor ze ideaal zijn voor lessituaties waarin computers worden gedeeld tussen de leerlingen. Daarnaast is dit apparaat ideaal voor afstandsonderwijs dankzij de twee ingebouwde microfoons en het Blue Glass webcamfilter.

Chrome Education Upgrade met Zero-touch aanmelding

De Chrome Education Upgrade benut alle mogelijkheden van je Chromebook en Chrome OS om de toenemende werkbelasting van docenten te verlichten, IT-medewerkers vrij te maken en docenten meer tijd te geven om zich te richten op leerresultaten – zonder dat de veiligheid in het gedrang komt. Bovendien kunnen IT-afdelingen dankzij zero-touch aanmelding Chrome OS apparaten dropshippen die automatisch bij het schooldomein worden aangemeld wanneer ze verbinding maken met internet.

De hele dag batterij

Een batterijduur van 10 uur3 is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Je hoeft de krachtige batterij maar één keer op te laden voor een hele dag les zonder dat je de adapter nodig hebt.

Reduce, Reuse, Recycle (verminderen, hergebruiken, recyclen)

Branden of begraven is niet de enige optie. Deze Chromebook is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic en laat de toewijding van Acer zien aan het bevorderen van duurzame activiteiten. Daarnaast is het milieuvriendelijke OceanGlass™ touchpad volledig gemaakt van achtergelaten plastic afval dat anders in de oceaan was beland en dat is herbewerkt tot een oppervlak met een gladde structuur dat aanvoelt als glas wanneer je er met je vingers overheen beweegt.

Kies je perfecte Acer Chromebook 511 (C734/C734T)

Zoek een Acer Chromebook 511 (C734/C734T) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
3. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Voor Chrome apparaten is de batterijtest gebaseerd op een standaard testtool met de naam Power_LoadTest die door Google is gepubliceerd. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing).

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.