Acer Chromebook 315

Deze 15-inch Chromebook™ is ontworpen voor een mobiele levensstijl. Het grotere, niet-reflecterende scherm met smalle rand van 9,5 mm zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt. Dankzij het numerieke toetsenblok, de snelle CPU en de lange batterijduur heb je een ongekend krachtig apparaat dat van geen ophouden weet.

Toekomstbestendige processor

Laag stroomverbruik en responsieve software zijn mogelijk dankzij de nieuwste Intel® processor. De hogere prestaties komen goed van pas bij grafische klassikale projecten, die soepeler verlopen zodat taken sneller worden uitgevoerd.

Comfortabel en snel

Het grote 15-inch beeldscherm heeft een smalle rand van 9,5 mm, zodat gebruikers van een groter schermoppervlak en een hogere productiviteit profiteren. De niet-reflecterende coating is ideaal voor gebruik bij fel licht. Het geïntegreerde numerieke toetsenblok biedt extra gebruiksgemak en is vooral handig voor iedereen die vaak cijfers moet invoeren.

De hele dag batterij

Met een batterijduur van 10 uur1 kun je lekker lang doorwerken. Na één keer opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over. En doordat de krachtige batterij lang meegaat, hoef je ook geen adapter mee te nemen.

De kracht van draadloos

Intel® Gigabit Wi-Fi en de strategisch geplaatste draadloze Wi-Fi 5-antenne (802.11ac) met 2x2 MU-MIMO-technologie zorgen voor een krachtig, constant draadloos signaal. De MU-MIMO-standaard (Multi-User Multiple-Input en Multiple-Output) zorgt niet alleen voor sneller draadloos internet, maar maakt ook verbinding met meerdere draadloze apparaten tegelijk mogelijk.

  • Gigabit WiFi

    Gigabit WiFi 2x2 802.11ac 160 MHz (1733 Mbps) is tot twaalf keer2 sneller dan 802.11n.

  • WiFi 5 (802.11ac)

    802.11ac levert snelheden van 433 Mbps (megabit per seconde) tot meerdere gigabits per seconde bij 80 of 160 MHz.

  • MU-MIMO

    De MU-MIMO-standaard (Multi-User Multiple-Input en Multiple-Output) zorgt niet alleen voor sneller draadloos internet, maar maakt ook verbinding met meerdere draadloze apparaten tegelijk mogelijk.

Flexibele connectiviteit

Twee USB Type-C-poorten garanderen een supersnelle gegevensoverdracht. Daarnaast kun je moeiteloos video's streamen en is de batterij in een mum van tijd opgeladen. De omkeerbare USB 3.1 Type-C™-connector is aan beide kanten hetzelfde en dus gemakkelijk aan te sluiten. USB 3.1 is tien keer sneller dan USB 2.0. Naast de twee USB 3.1 Type-C-poorten zijn er ook twee USB 3.0 Type A-poorten.

Blijf productief

De korte opstarttijd, het gebruiksgemak, de sterke beveiliging en de lange batterijduur zijn enkele van de voordelen van Chrome OS. Opstarten duurt maar een luttele acht seconden, zodat je sneller aan het werk kunt. De vereenvoudigde interface heb je snel onder de knie en de ingebouwde beveiliging tegen malware beschermt je tegen virussen. Dankzij het efficiënte stroomgebruik kun je bovendien de hele dag zonder voedingsadapter werken.

Kies je perfecte Acer Chromebook 315 (CB315-3H/CB315-3HT)

Zoek een Acer Chromebook 315 (CB315-3H/CB315-3HT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. De tests zijn door Acer uitgevoerd met Google Chrome OS power_LoadTest. De werkelijke batterijduur varieert en de maximale capaciteit van de batterij zal met de tijd en het gebruik afnemen. Zie http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing voor testinformatie.
2. 802.11ac 2x2 160 MHz maakt een maximale theoretische gegevenssnelheid van 1733 Mbps mogelijk. Dat is twee keer sneller dan standaard 802.11ac 2x2 80 MHz (867 Mbps) en bijna twaalf keer sneller dan baseline 1x1 BGN (150 Mbps) Wi-Fi zoals vastgelegd in de IEEE 802.11-specificaties voor draadloze standaarden. Hiervoor is het gebruik van vergelijkbaar geconfigureerde 802.11ac draadloze netwerkrouters of beter vereist. Voor Gigabit draadloze snelheden is een netwerk vereist met een draadloze router/draadloos toegangspunt dat 160MHz-kanalen ondersteunt.
3 Vanaf 2021 kan de beschikbaarheid van de MicroSD-kaartlezer op deze Chromebook variëren, afhankelijk van het model en/of de regio.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.
De ErP-documentatie (Energy-related Product Directive) voor je Acer-product is hier beschikbaar.