Acer Chromebook 314

Perfect voor een hoge productiviteit

De Acer Chromebook 314 heeft een 14-inch antireflectiescherm, snelle Intel® processor en een milieuvriendelijk OceanGlass™ touchpad. Deze Chromebook is gemaakt om jou meer te laten doen, waar je ook bent.

Krijg meer voor elkaar

Laag stroomverbruik en hoge prestaties zijn mogelijk dankzij de nieuwste Intel® processor1. Dat komt goed van pas bij grafische klassikale projecten, die soepeler verlopen zodat taken sneller worden uitgevoerd.

  • Optimale connectiviteit

    Blijf synchroon en verbonden met Bluetooth 5.1, een USB 3.0 Gen 1 Type-A-poort, en twee USB 3.2 Gen 1 Type-C-poorten met omkeerbare connectoren, waardoor je er eenvoudig iets op kunt aansluiten.

  • Batterijduur van een hele dag2

    Een batterijduur van 10 uur is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na één keer opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over, zodat je de adapter niet mee hoeft te slepen.

  • Blijf productief met Chrome OS

    De korte opstarttijd, het gebruiksgemak en de sterke beveiliging zijn maar een paar voordelen van Chrome OS.

Design dat gezien mag worden

Het grote 14-inch scherm met dunne randen3 en antireflectiecoating zorgt ervoor dat je zelfs bij felle verlichting productief blijft. Met het optionele touchscreen is navigatie eenvoudiger en handiger dan ooit tevoren.

Geoptimaliseerd voor conference calls

De HDR-webcam van 720p maakt gebruik van Temporal Noise Reduction technologie, die de videokwaliteit aanzienlijk verbetert. Hybride medewerkers profiteren bovendien van de twee ingebouwde microfoons die het geluid beter oppikken tijdens vergaderingen thuis.

Razendsnelle verbinding

Browse en werk sneller dan ooit dankzij geavanceerde Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie waarmee je tot drie keer hogere snelheden haalt dan met het standaard Wi-Fi 5.

Superieur geluid

Dankzij DTS® Audio geniet je met deze Chromebook van geluid van hogere kwaliteit zonder vervorming en een dieper basgeluid uit de twee naar boven gerichte luidsprekers.

Milieuvriendelijk touchpad

Deze Chromebook heeft een OceanGlass™ touchpad dat helemaal is gemaakt van plastic dat anders in de oceaan was beland. Dit milieuvriendelijke materiaal heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer je er met je vingers overheen gaat.

Kies je perfecte Acer Chromebook 314 (CB314-3H/CB314-3HT)

Zoek een Acer Chromebook 314 (CB314-3H/CB314-3HT) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
3. Dunne randen verwijst naar de linker- en rechterrand

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.