Acer Bluetoothtoetsenbord en -muis KM501 – Works With Chromebook-gecertificeerd

Acers draadloze toetsenbord en muis M501 zijn Works With Chromebook-gecertificeerd en werken dus naadloos samen met je Chromebook. Zowel het toetsenbord als de muis hebben internationaal gecertificeerde antimicrobiële 1, 2, 3 zilverionenoplossingen op hun oppervlak. Daarnaast neemt de nieuwe indeling van het Chromebook-toetsenbord minder ruimte in dan de standaardtoetsenborden voor een opgeruimder en ruimer werkoppervlak. De bluetoothmuis biedt responsieve controle en comfortabele navigatie met 1000 dpi.

Kies je perfecte Acer bluetoothtoetsenbord en -muis KM501 – Works With Chromebook-gecertificeerd

Zoek een Acer bluetoothtoetsenbord en -muis KM501 – Works With Chromebook-gecertificeerd op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. Acer Antimicrobial Design kan per model/regio variëren. Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass en antimicrobiële technologie met zilverionen, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen. De antimicrobiële bescherming is beperkt tot oppervlakken die worden aangeraakt. Bij producten met Acer Antimicrobial 360 Design zijn de antimicrobiële oplossingen toegepast op oppervlakken die veel worden aangeraakt en het grootste deel van de buitenkant.
2. De hoeveelheid zilverionen is afhankelijk van de vochtigheid en temperatuur.
3. De LED en voetjes van de muis zijn niet voorzien van een antimicrobiële coating.
4. Vergeleken met de Logitech MK470 Slim Wireless Combo
5. Dit product is gecertificeerd en voldoet aan de compatibiliteitsnormen van Google. Neem rechtstreeks contact op met Acer voor technische ondersteuning en klantenservice. Chromebook en het Works With Chromebook-logo zijn handelsmerken van Google LLC.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten